Transport Orlando

Transportul public in Orlando

Compania Lynx ce ofera servicii de autobuze este singura optiune reala de transport public in Orlando. Acesta acopera cea mai mare parte a orasului, Aeroportul International Orlando, parcurile tematice si cele mai multe din principalele zone turistice. Rutele (Link-uri) sunt usor de identificat si sunt simbolizate de culoare roz. In plus, multe hoteluri ofera serviciu de transfer gratuit la parcurile tematice; iar Disney Resort ofera transport gratuit (cu autobuzul, feribotul sau monorai) in parcurile Disney.

In centrul orasului Orlando, opereaza serviciul gratuit de transport cu autobuzul Lymmo.

Taxiurile in Orlando

Ca si in majoritatea oraselor mari americane, taxiurile sunt usor de gasit. Un procent de 10%, din valoarea cursei ce nu este obligatoriu, este intotdeauna apreciat.

Transportul auto in Orlando

Cele mai multe atractii sunt bine semnalizate si usor de gasit pe sistemul rutier, dar traficul poate fi foarte greu pe rutele cheie dimineata si seara.

Autoturismele inchiriate sunt aproape omniprezente in Orlando si companii precum Alamo (tel: 222 1 877 9075; www.alamo.com), Euro (tel: 800 800 3665 1; www.dollar.com) si National (tel: 222 1 877 9058; www.nationalcar.com) au unele dintre cele mai mari flote din lume aici. Inchirierea auto este destul de ieftina in Orlando.

Inchirierea de biciclete in Orlando

Orlando nu este deosebit de prietenos cu bicicleta, dar exista unele trasee locale si gratare de parcare pentru biciclete in oras. Magazine de inchiriere de biciclete nu sunt bine reprezentate in oras, dar incercati Kyle's Bike Shop (tel: (407) 228 7088; www.kylesbikeshop.net).

Orlando