Ghid turistic Pensacola

Recomandat pentru: plaja, gastronomie, alte atractii

Despre Pensacola

Pensacola este orasul vestic din Panhandle Florida si comitatului Escambia, Florida, Statele Unite ale Americii. Astazi, va puteti bucura aici de mostenirea multiculturala si de multe atractii istorice.

Pensacola a primit numele de la indienii Panzacola care au intampinat primii exploratori spanioli in 1559, cand Don Tristan de Luna a condus 1400 colonisti in locul in care acum este Pensacola Beach. Desi indienii Panzacola sunt acum cale de disparitie, Creek Indians traiesc in zona si sarbatoresc traditiile lor.

Mai multi conchistadori au sosit aici in anul 1698. Soldatii spanioli, ajutati de sclavi, au construit un fort - ceea ce este acum Naval Air Station pe Pensacola Bay. Aceasta asezare a a fost deschisa pentru public in 1998.

Trecutul orasului Pensacola revine la viata in Muzeul de Istorie, situat in cartierul istoric Pensacola. Cartierul istoric este unul dintre cele mai vechi si mai intacte din Florida, si reflecta structurile arhitecturii sale modeste perfect adaptate la clima. In acest cartier este situata si Old Christ Church, cea mai veche biserica din Florida (1832), precum si St. Michael's Cemetery.

Turismul este bine dezvoltat in oras ca un rezultat direct al conditiilor meteorologice minunate din Florida, a plajelor superbe si muzeelor impresionante, printre care se numara si Muzeul National al Aviatiei, unul dintre cele mai bune muzee de acest fel din lume.

Turism in Pensacola a fost intotdeauna o parte importanta a economiei locale si Pensacola se promoveaza activ ca o destinatie turistica majora. Principalul centru de informare turistica in oras este Centrul de Informatii pentru vizitatori Pensacola, care este situat pe strada Gregory East. Plin de informatii turistice despre oportunitatile turistice, acest birou va ofera de asemenea o selectie de brosuri despre atractiile turistice din cartierele locale, inclusiv centrul orasului Pensacola, cartierul Breeze Golf, Pensacola Beach si zona cheie Perdido.

Pensacola