Ghid turistic Petersburg

Recomandat pentru: istorie, shopping, monumente

Despre Petersburg

Petersburg este un oras in zona Petersburg Census, Alaska, in Statele Unite ale Americii. Mici vapoare de croaziera (pana la 250 de pasageri) si iahturi private viziteaza orasul din mai pana in septembrie.

Petersburg are o mare experienta a vizitatorilor de calitate, cu multimi foarte putine si varfuri turistice cu care se confrunta si comunitatile invecinate din Juneau, Sitka si Ketchikan.

Orasul nu este un port de escala pentru navele de croaziera de mari dimensiuni. Lasati locurile turistice aglomerate si vizitati acest orasel cu o traditie in pescuit infloritoare si cu un patrimoniu norvegian puternic. Faceti cunostinta cu localnicii harnici si prietenosi, si permiteti-le sa va arate cum se prinde somonul, sau cum arata balenele cu cocoasa!

Petersburg este situat pe Frederick Sound, langa locul in care se hranesc balenele cu cocoasa vara.

Petersburg ofera tururi ghidate, in cadrul carora puteti pescui somon, pescuit de somon, sa admirati spectaculoasele balene cu cocoasa, sa faceti excursii pe ghetar, sa priviti ursii negri, sa fotografiati fauna salbatica si mult mai multe lucruri. Pentru o vacanta de neuitat in Alaska, orasul Petersburg ofera multe activitati si aventuri unice!

Petersburg