Informatii utile Petersburg

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -09:00

Petersburg este recunoscuta pentru


istorie
shopping
monumente

Cand este indicat sa vizitati orasul Petersburg

Cel mai bun moment in care sa vizitati orasul Petersburg este ales in functie de ceea ce va place sa faceti. Sun persoane care aleg sa viziteze acest oras in timpul Norwegian Mayfest Festival, care are loc in mijlocul lunii mai in fiecare an. Alte persoane aleg momentul optim pentru o vacanta aici, in functie de sezonul de pescuit. Cert este ca orice anotimp din an veti alege pentru vacanta, veti gasi ceva de facut si de vazut.

Temperaturi medii lunare in Petersburg, America

Ce sa luati in bagaj

O pelerina de ploaie sau un poncho si/ sau o umbrela robusta sunt lucruri esentiale pe care trebuie sa le puneti in bagajul dvs. atunci cand va pregatiti de plecare la Petersburg. Indiferent de anotimpul in care mergeti, adaugati sosete calduroase si incaltaminte confortabila, haine pentru timp rece si cald, deoarece vremea se poate schimba drastic chiar si in timpul verii.

Adaugati, de asemenea, un produs foarte bun care sa va protejeze de tantari. Nu trebuie sa lipseasca nici aparatul foto sau plasa de tantari, pistolul de semnalizare, uneltele de pescuit foarte necesare in cazul in care iubiti sa pescuiti.

Modalitati de plata in Petersburg

Petersburg utilizeaza dolarul SUA ca moneda. Dolarul este una dintre monedele cele mai frecvente si este convertibil in multe alte valute. Petersburg, Alaska ofera servicii complete bancare prin filialele First Bank si Wells Fargo situate in centrul orasului. Convenabil situate in apropiere de port pe ambele maluri sunt institutii bancare cu servicii complete, cu ATM-uri pentru acces rapid la numerar 24 de ore pe zi.

Shopping in Petersburg

Lee Alley ofera o sansa de a va plimba prin centrul orasului in timp ce va puteti confrunta cu o mare parte din magazinele pe care le ofera Petersburg. In cazul in care cautati un magazin din care sa achizitionati cadouri fie pentru dumneavoastra, fie pentru prieteni, puteti incerca la: Cubby Hole, Diamonds Gift Shoppe, Fabric Shopping, Clothing Lee, Inc. Miele & Framing Gallery, Sing Lee Alley Books, Timeless Treasures Artist Co-op Gallery, Tonka Seafoods, Wild Celery Framing Studio & Gallery Eclectic.

Petersburg