Informatii utile Pittsburg

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Cand este indicat sa vizitati orasul Pittsburg

Pittsburg prinde viata in timpul verii, cu activitati in aer liber. Familiile abunda, profitand de vacantele scolare. Sezonul de varf continua pana toamna, un moment deosebit de frumos la Pittsburg. Cea mai ploioasa luna a anului este iunie; astfel incat trebuie sa faceti planuri de rezerva care sa inlocuiasca activitatile in aer liber la nevoie.

Toamna, va recomandam plimbari prin oras, in care sa va bucurati de frunze viu colorate si peisajul in schimbare.

Temperaturi medii lunare in Pittsburg, America

Decembrie, ianuarie si februarie poate fi brutal de reci, dar aerul rece nu nu ar trebui sa va sperie. Veti gasi cele mai importante atractii mai putin aglomerate, si este un moment deosebit de bun pentru a profita de scena artelor. Atunci cand cade zapada, peisajul se transforma. Exista mai multe statiuni de schi situate la o scurta calatorie cu masina de oras, astfel incat sa puteti profita din plin de zapada. Veti gasi, de asemenea, o penurie de activitati de vacanta, de la parade la festivitatile de Anul Nou.

Primavara este, in general, rece si, uneori, ploioasa.

Ce sa luati in bagaj

Atunci cand ambalati pentru vizita la Pittsburg, luati haine de purtat in straturi, indiferent de ce anotimp. In timpul lunilor reci din decembrie, ianuarie, februarie, Pittsburg devine un paradis de iarna. Caciula, manusile, fularul si schiurile - daca sunteti aventuros - sunt o necesitate!

Pentru perioada martie-aprilie puneti in bagaj jachete, pulovere, si alte "straturi" pentru a va tine de cald in serile reci. In perioada mai-iunie Pittsburg este adesea ploios, asa ca nu uitati sa puneti in bagaj o umbrela! Adaugati pantaloni, pulovere, si o haina impermeabila.

Pentru perioada iulie-august, puneti in bagaj costumul de baie. Vara de la Pittsburg este calda si distractiva.

Pentru perioada septembrie - octombrie, adaugati in bagaj pulovere usoare si bocanci. Pentru noiembrie, din bagajul dvs. nu trebuie sa lipseasca jachetele, puloverele si o pereche de manusi.

Transportul in Pittsburg

Port Authority of Allegheny County, sau PAT, ofera servicii cu autobuze si tramvaie ("T"). Doua telecabine (sau funiculare) istorice functioneaza deasupra dealurilor Pittsburg si sunt foarte distractive pentru o plimbare. Biletele de autobuz sunt de obicei 2.75 $ sau mai putin (tariful de adult). Daca veti fi in oras pentru mai multe zile, ar putea fi o afacere buna sa cumparati un abonament saptamanal.

Taxiurile sunt usor de gasit la Aeroportul International Pittsburg si la marile hoteluri din centrul orasului.

Shopping in Pittsburg

Pittsburg are mai multe cartiere comerciale populare. Daca va aflati in starea de spirit necesara pentru a face cumparaturi la Pittsburg, mergeti la Mall at Robinson. In acest mall veti gasi haine elegante, incaltaminte, accesorii, precum si produse de frumusete - de la Macy's, American Eagle, Banana Republic, H&M, Charlotte Russe, Victoria's Secret, Ann Taylor Loft, BabyGap, Build-A-Bear Workshop, Yankee Candle, Dakota Watch Company si IKEA. Puteti lua o gustare la Max Orient sau Chick-fil-A. Sau, aveti posibilitatea sa luati masa la Olive Garden sau Houlihan's.

Pittsburg