Ghid turistic Plymouth (US)

Despre Plymouth (US)

Plymouth este un oras in comitatul Plymouth, Massachusetts, Statele Unite ale Americii. Plymouth detine un loc de o mare importanta in istoria, folclorul si cultura americana si este cunoscut sub numele de "orasul natal al Americii." Majoritatea americanilor sunt familiarizati cu povestea calatoriei pelerinilor peste Atlantic la bordul Mayflower, si a debarcarii lor la Plymouth Rock. Astazi, Plymouth Rock este doar unul dintre locurile care spun povestea Plymouth.

Nu e de multe ori, puteti gasi un loc la fel de special ca Plymouth. Un loc unde trecutul si prezentul se intalnesc si au atat de multe de oferit. Aici va veti putea plimba pe urmele americanilor nativi si pelerinilor. Cand vizitati Plymouth sunteti obligati sa faceti istorie.

Nu aveti foarte mult de experimentat in Plymouth. Veti putea vizita muzee, veti putea lua masa in restaurante deosebite, puteti merge la pescuit si va veti putea relaxa plimbandu-va sau vizitand magazine de specialitate fermecatoare.

Istoria americana, asa cum este cunoscuta astazi, a inceput in Plymouth in decembrie 1620, odata cu venirea pelerinilor. Desi Plymouth Rock este doar un simbol al pelerinilor care au venit aici, acesta este unul dintre site-urile istorice ale orasului cele mai populare. Datorita lungii sale istorii, Plymouth este plin cu site-uri istorice si muzee, printre care veti putea vizita si admira si Plantation Plimoth. Tot in acest oras veti putea admira si o serie de conace si cladiri istorice aliniate pe strazi.

Cei care doresc o vacanta relaxanta la malul marii se vor bucura de ceea ce are de oferit orasul Plymouth.

Plymouth (US)