Informatii utile Provincetown

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Provincetown este recunoscuta pentru


plaja
observarea balenelor
shopping

Cand este indicat sa vizitati orasul Provincetown

Cel mai bun timp pentru a vizita Provincetown este undeva intre mai-septembrie cand vremea ofera oportunitati splendide pentru plaja. Provincetown devine foarte ocupat in timpul sezonului de vara. Lunile mai-august sunt cele mai aglomerate din an; traficul din timpul weekend-ului devine de nesuportat. In timpul sezonului de iarna Provincetown are temperaturi foarte scazute si primeste o multime de zapada sezonul este ideal pentru un iubitor al sporturilor de iarna!

Temperaturi medii lunare in Provincetown, America

Ce sa luati in bagaj

In bajul dvs. pentru perioada mai-septembrie, adaugati in bagaj haine comode, din bumbac, deschise la culoare. Pentru iarna aduceti cu dumneavoastra haine care se pot purta in straturi. Nu uitati aparatul de fotografiat pentru a imortaliza cele mai frumoase momente ale calatoriei.

Modalitati de plata in Provincetown

In Provincetown se utilizeaza dolarul SUA. ATM-urile sunt de gasit in oras. Cardul de credit va va fi de ajutor in Provincetown, insa trebuie sa pastrati si numerar asupra dumneavoastra.

Costul zilnic al unui turist in Provincetown este de 167 $/ zi. Aceasta suma indica estimarea cheltuielilor totale de zi cu zi pentru o singura persoana: cazare la un hotel de 3 stele, cina si pranzul la un restaurant de 3 stele. Acest cost a fost estimat pentru sezonul de varf, sigur, acesta se poate schimba in perioada de extrasezon.

Transportul in Provincetown

In Provincetown inchirierea unei masini este de dorit. Cei care doresc sa aiba o masina pentru a vizita orasul si zonele limitofe atunci cand doresc, pot inchiria una la sosire. Restrictiile de varsta se aplica la unele dintre agentiile de inchirieri auto.

Daca nu doriti sa conduceti personal un automobil, exista si alte optiuni de transport. Veti gasi ca autobuzele sunt accesibile.

Un taxi poate fi relativ costisitor. Exista unele companii locale de taxi care ofera excursii.

Este distractiv sa explorati orasul pe doua roti. Trasee pitoresti pentru biciclete se gasesc in jurul orasului.

Shopping in Provincetown

In Provincetown veti gasi galerii de arta celebre, magazine de antichitati si mobilier; bijuterii lucrate manual si buticuri de imbracaminte. Multe magazine ofera colectii deosebite de marfa artizanala. Imbracaminte, mobilier, ustensile de gatit, si bijuterii sunt disponibile intr-un bazar cu magazine unice. Wharf hunters este o zona de cumparaturi extrem de concentrata, cu trei niveluri de tarabe, cafenele, magazine de ciocolata, o taverna la malul marii.

Provincetown se preteaza la oportunitati de cumparare incredibile, in ceea ce priveste obiectele de iarna. Vanzatorii din Centrul de Arte Frumoase  produc obiecte unice si la preturi accesibile. Pe trotuare veti intalni tarabe la care se vand chilipiruri.

Provincetown