Ghid turistic Reno

Recomandat pentru: cazinou, shopping, gastronomie

Despre Reno

Reno este un oras din comitatul Washoe, statul Nevada, Statele Unite ale Americii. Reno, "cel mai mare oras mic din lume" este situat in frumoasa regiune de nord-vest a statului Nevada, chiar la baza lantului muntos Sierra Nevada si este o destinatie cu ceva de oferit pentru toata lumea. Ca si destinatie turistica, Reno este a doua cea mai mare din Nevada.

Reno ofera cate ceva pentru fiecare: jocuri si divertisment de familie, activitati in aer liber, festivaluri, muzee, bucatarie fantastica, arta si cultura. Este greu sa mergeti pe strazile din Reno, fara sa vedeti istoria acestui oras dinamic.

In trecut, cea mai mare parte a vizitatorilor sau mers in Reno pentru colectia sa de cazinouri, dar constructia unui parc de apa a crescut interesul celor care practica surf si caiac.

Reno este in prezent o destinatie turistica de clasa mondiala, cu o scena bogata de arte si cu activitati in aer liber pe tot parcursul anului. Comunitatea are ceva de oferit pentru toata lumea in interiorul celor 160,93 km patrati. In plus, orasul este situat la numai 45 minute distanta de Lacul Tahoe, si foarte aproape de unele dintre statiunile de schi cele mai bune din tara.

Exista diferite moduri de a va bucura de o noapte in Reno. Orasul are o multitudine de baruri si cele mai multe cazinouri au saloane si cluburi de dans. Pentru cei care iubesc dansul recomandat este sa mearga la Sapphire Lounge de pe Harrah's or sau in popularul Roxy's at the Eldorado. Daca va place muzica live, incercati Social Distortion sau Machine Gun Kelly sau incercati Ceol Irish Pub, unde va puteti bucura de muzica irlandeza.

Daca doriti sa va bucurati de o halba cu bere sau un cocktail vizitati Chapel in Midtown sau Great Basin Brewing Company in Victorian Square din Sparks. Great Basin este, de asemenea, unul dintre cele mai populare locuri pentru produsele alimentare.

Reno