Informatii utile Reno

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -08:00

Reno este recunoscuta pentru


cazinou
shopping
gastronomie

Cand este indicat sa vizitati orasul Reno

Cei care calatoresc iarna sunt in mare parte iubitori ai sporturilor de zapada, entuziasti dornici sa-si petreaca timpul in statiunile de schi Lake Tahoe. Daca vizitatorii nu sunt iubitori de schi sau nu vor sa fie frig, vara este un anotimp bun pentru a vizita Reno. Vara ofera temperaturi calde, iar plajele devin locuri de adunare centrale. Exista, de asemenea, multe evenimente mari care au loc in timpul verii, cum ar fi Artown in luna iulie. Raul Truckee, care trece prin ambele Reno, va va incanta in timpul verii. Apele sale curg suficient de incet pentru a se putea practica inotul si caiac.

Temperaturi medii lunare in Reno, America

Primavara, turistii trebuie sa fie creativi atunci cand hotarasc cum sa se bucure de vacanta lor. O mare parte din zapada este inca prezenta primavara devreme. Deci, este un moment bun pentru a vizita; veti putea practica activitati sportive si de interior. Toamna este anotimpul perfect pentru cei care doresc o excursie pe jos, sau cu bicicleta in aer liber.

Ce sa luati in bagaj

Este aproape imposibil sa gasiti un ceas intr-un cazinou. Cazinourile nu vor niciodata sa va dati seama cat timp petreceti acolo. Un ceas va va ajuta sa nu pierdeti prea mult timp la jocurile de noroc.

Reno poate trece prin toate cele patru anotimpuri intr-o zi, asa ca fiti pregatiti pentru orice!

Shopping in Reno

Reno are o multitudine de experiente de cumparaturi de la mall-uri mari in aer liber cum ar fi Summit in South Reno sau Legends si Sparks Marina in Sparks. De-a lungul orasului si mai ales in Midtown, pe CalAve si in centrul orasului sunt magazine la nivel local, deschise pentru a satisface atat vizitatorii cat si rezidentii. Reno are si magazine de antichitati, pe care le puteti gasi in centru si in Midtown.

Alte experiente de cumparaturi includ Pickled Tink in Midtown, de unde puteti cumpara bijuterii locale, sapunuri realizate manual, lotiuni sau ornamente de gradina. Lavender Ridge in Verdi produce si vinde vinde produse pentru baie si bucatarie din lavanda. Red Chair in South Reno si Micano in Midtownse sunt specializate in produse pentru casa, inclusiv mobilier si lampi, decor, fantani lucrate manual, grupuri statuare pentru gradina etc.

Daca sunteti in cautare de branduri, vizitati Patagonia Outlet in Verdi, unde puteti obtine reduceri de pana la 50 %. Cabelas, care este, de asemenea, situat in Verdi, este un paradis ce contine elemente pentru fiecare tip de sport in aer liber, inclusiv de vanatoare, pescuit si camping.

Reno