Ghid turistic Richmond (US)

Recomandat pentru: istorie, shopping, muzee

Despre Richmond (US)

Richmond este capitala statului Virginia din Statele Unite ale Americii. Richmond este un oras independent, nefiind parte a vreunui comitat (comitatul Richmond nu are nicio legatura cu orasul gasindu-se la aproximativ 85 de kilometri). Richmond se gaseste de-a lungul cursului raului James River, in regiunea Virginiei numita Piedmont. Orasul a fost fondat in 1737 de catre colonelul William Byrd al II-lea. In 1742, anul in care Richmond a devenit oras, 250 de oameni traiau aici. In luna mai a anului 1782, Richmond a devenit oficial noua capitala a Virginiei.

Unul din orasele cele mai istorice din America, Richmond a fost numit "amestecul perfect de vechi si nou". Astazi, Richmond este un centru prosper cosmopolit, oferind o multitudine de evenimente culturale, de afaceri, divertisment si posibilitati educationale. Turistii pot face o croaziera de-a lungul raului pitoresc James. Impatimitii de istorie pot vizita muzeele si se pot bucura de informatiile de aici. In ceea ce priveste casele istorice, Berkeley Plantation a fost casa lui Harrison Benjamin care a semnat Declaratia de Independenta si a fost guvernator in Virginia si a fiului sau, presedintele William Henry Harrison.

Richmond are un climat sub-tropical. Orasul este, de asemenea, renumit pentru umiditatea sa. Zona este producator major de mere si alune. O masa tipic locala ar putea include un pui, mazare uscata, napi, paine de porumb, ceai dulce si placinta.

Richmond are parcuri bogate istorice si o multitudine de muzee mici, cum ar fi casa lui Edgar Allan Poe. Muzeul afiseaza multe din cartile sale si obiecte personale. Alte muzee interesante sunt Muzeul de Arte Frumoase Virginia, Confederatia Musseum si Muzeul de Stiinta.

Acest oras se lupta cu amintirea istoria sale controversate. Dar, in final, Richmond este un oras primitor, cald, care ofera sansa de a asista la un fenomen aproape unic: absorbtia treptata a unui oras traditional de Sud in mediul international al Coridorului Nord-Est.

Richmond (US)