Ghid turistic Sacramento

Recomandat pentru: centrul istoric, shopping, muzee

Despre Sacramento

Sacramento este din anul 1854 capitala statului California. Orasul se afla pe cursul raului American River (137 km), un afluent al Raului Sacramento. In acelasi timp, Sacramento este sediul comitatului Sacramento.

Initial stabilit ca un oras de aprovizionare pentru cautatorii de aur, Sacramento este una dintre zonele metropolitane cu cea mai rapida crestere in natiune. Poreclit "Orasul cu Copaci", Sacramento are numeroase parcuri si drumuri verzi. Sacramento este un oras sofisticat, cu vestigii ale unui trecut de pionierat.

Malul raului, Old Sacramento cuprinde 26 de acri de magazine, restaurante si cladiri de epoca. Plimbati-va prin California State Railroad Museum, cel mai mare muzeu din lume de acest fel, pentru a vedea 21 locomotive restaurate si o colectie din calea ferata. August si septembrie aduc, de asemenea, California State Fair exhibition fairs (Cal Expo) in Sacramento. Aceasta sarbatoare cu o vechime de 152 de ani, include exponate informative si istorice, jocuri de carnaval si plimbari, gradini zoologice si divertisment live.

American River, care trece chiar prin centrul orasului Sacramento, ofera mai multe oportunitati pentru petrecerea timpului in aer liber, cum ar fi rafting si pescuit. Plimbati-va cu o trasura in centrul orasului Sacramento si veti fi deosebit de incantati. Orasul abunda in oportunitati de divertisment, cumparaturi si locuri pentru luat masa, si nu veti gasi nicaieri localnici mai prietenosi. Vizitati case istorice victoriene si bungalouri perfect-artizanale. In Sacramento, CA, vizitarea obiectivelor turistice este un moment deosebit de placut. Turistii inclinati spre recreere urbana vor aprecia aprecia multitudinea de atractii in Old Sacramento, inclusiv muzee si situri istorice, buticuri si restaurante la moda fantastice.

Iubiti iesirile in aer liber? Veti gasi o multime de actiuni de acest fel in capitala Californiei. Raul american trece prin inima Sacramento si ofera entuziastilor oportunitati pentru drumetii si ciclism montan in dealurile accidentate din apropiere. Puteti incerca, de asemenea, sa pescuiti sau plimbari cu barca pe rau. Relaxati-va intr-un cadru frumos in timpul calatoriei, American River este un loc popular pentru trandavit pe malul apei.

Oricare ar fi nivelul dvs. de activitate sau de interese, Sacramento va va oferi tot ceea ce va doriti. Sacramento este un pariu pentru calatorii care cauta partea rafinata din California.

Sacramento