Informatii utile Saint Petersburg

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Saint Petersburg este recunoscuta pentru


plaja
muzee
restaurante

Cand este indicat sa vizitati orasul Saint Petersburg

Va puteti planifica vacanta in functie de festivalurile si targuri de aici, la care doriti sa participati (spre exemplu: Gasparilla in luna ianuarie, Florida State Fair in februarie, Festivalul Renasterii cu activitati in februarie si martie, si AirFest at MacDill Air Force Base din martie.

Temperaturi medii lunare in Saint Petersburg, America

Zilele de vara sunt fierbinti, dar vara este un anotimp convenabil pentru vacante anuale si out-of-schoolers. In decembrie (cu exceptia Craciunului pana la Anul Nou), tarifele scad din nou, copiii sunt la scoala si veti gasi mai putin aglomerat.

Perioada octombrie-noiembrie va fi de-a dreptul placuta. Mai multe festivaluri mari au loc toamna, cum ar fi cum ar fi Guavaween. In aceasta perioada este mai usor sa obtineti rezervari la cele mai bune restaurante si alte activitati.

Ce sa luati in bagaj

In St Petersburg trebuie sa va imbracati confortabil; luati cu dumneavoastra haine care sa va permita sa fiti pregatit pentru o atmosfera calda vara si adaugati haine care sa va tina de cald iarna. Bagajul dumneavoastra trebuie sa contina, de asemenea, articole de toaleta si consumabile medicale. Aparatul foto si multe baterii de schimb va vor ajuta sa imortalizati cele mai frumoase momente ale sejurului.

Transportul in Saint Petersburg

Mai multe linii de troleibuz servesc Tampa. Sistemul TECO  asigura serviciul de transport public cu tramvaie in oras. Pinellas Suncoast Transit Authority are un sistem excelent de transport public, care nu numai ca ofera servicii de transport cu autobuzul local, dar, ofera si servicii speciale de transport cu autobuzul de-a lungul Golfului. Tarife speciale pentru plimbari nelimitate sunt obtinute prin intermediul cardurilor GO, care sunt disponibile pentru perioade de 1, 7, sau 31 de zile si prin Passport o luna.

Shopping in Saint Petersburg

Centrul orasului St Petersburg Florida este un paradis al cumparatorilor cu o gama foarte mare de magazine de specialitate si buticuri unice. Fie ca doriti sa cumparati antichitati, carti, bijuterii, haine la moda, sau cadouri, aici veti gasi tot ceea ce aveti nevoie.

Mall-uri si magazine sunt peste tot, dar cele mai mari sunt in Tampa Bay. Printre cele mai populare mall-uri din aceasta zona se numara Westfield Citrus Park mall, Tampa International Plaza si Westshore Plaza; Tyrone Square si Westfield Countryside in Clearwater.

Saint Petersburg