Ghid turistic Salem

Recomandat pentru: shopping, gastronomie, familii

Despre Salem

Salem este un oras situat in comitatul Essex County, statul Massachusetts din SUA. El se afla pe coasta de est a SUA, la 26 km nord de Boston. Numele acestui oras creeaza imaginea de vrajitorie, pentru ca aici, in secolul al XVII-lea se credea ca oricine ar putea face un pact cu diavolul pentru a obtine puteri malefice, dar fi la fel de bine ars pe rug. Pana in septembrie 1692, 156 de persoane au fost acuzate, 55 de persoane au pledat vinovate, iar 14 femei si cinci barbati, care nu marturisit ca sunt vrajitori au fost spanzurate.

Fondat in 1626 de Roger Conant, Salem are o istorie bogata, care include si rolul-cheie pe care l-a avut in comertul cu condimente din Indiile de Est. Astazi, Salem este o comunitate vibranta cu un centru plin de viata plin de un mix eclectic de magazine si restaurante. In fiecare an, peste un milion de vizitatori din intreaga lume vizita Salem.

Salem este un oras pietonal unde locuitorii si vizitatorii pot vizita cu usurinta multe atractii din centrul orasului.

Un loc bun pentru a incepe turul orasului este National Park Service. Din aceasta locatie centrala, multe dintre atractiile din Salem se afla la o plimbare de-a lungul Heritage Trail (the red line). Pe strada Essex, veti gasi Peabody Essex Museum, fondat in 1799 ca Salem East India Society. In 1992, Muzeul Peabody a fuzionat cu Institutul Essex, pentru a forma Peabody Essex Museum. Colectiile mari de arta si istorie sunt diverse si fascinante. Philliips Library contine resurse locale istorice, cum ar fi informatii genealogice, fotografii, suveniruri locale, precum si documente care dateaza fondarea orasului Salem. De la Peabody Essex Museum, mergand spre vest de-a lungul Essex Street veti vedea multe magazine si restaurante, precum si Witch History Museum. Derby Square este pe partea stanga si aici veti gasi Primaria veche din Salem. Traseu Heritage va va conduce de-a lungul Essex Street spre The Witch Dungeon Museum.

Astazi Salem este o suburbie pentru clasa de mijloc a navetistilor din Boston, cu o locatie de invidiat pe mare. Istoria si cultura, de la vrajitoare la nave si arta, continua sa-i incante pe toti ce care viziteaza orasul.

Salem