Informatii utile Salem

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -08:00

Salem este recunoscuta pentru


shopping
gastronomie
familii

Cand este indicat sa vizitati orasul Salem

Pe parcursul lunii octombrie, puteti aprecia cu adevarat patrimoniul orasului vrajitoriei si va puteti bucura de toate activitatile legate de vrajitorie: cumparaturi la unul dintre magazinele de vrajitorie, evenimente distractive, parada de costume etc.

Temperaturi medii lunare in Salem, America

Halloween-ul este cu siguranta cel mai bun moment pentru a vizita orasul, daca doriti sa intrati in atmosfera vrajitoriei din Salem, desi nu este singurul lucru de facut aici.

Ce sa luati in bagaj

In acest oras veti merge mult pe jos, astfel incat pantofii confortabili sunt o necesitate. Daca vizitati de Halloween este recomandat sa purtati un costum si o masca! Este distractiv si amuzant! Categoric, aduceti aparatul de fotografiat, exista o multime de lucruri de vazut aici.
De asemenea, nu uitati medicamentele de zi cu zi daca depindeti de acestea.

Posibilitati de cazare in Salem

Intre optiunile de cazare pe care le puteti gasi in acest mic oras, se numara:
Salem Inn, situat pe 7 Summer Street, cu preturi de cazare cuprinse intre 129 -219 $ in sezon.
Hotelul Hawthorne, situat pe 18 Washington Square Vest, cu preturi de cazare cuprinse intre 100 – 310 $.
Salem Waterfront Hotel & Suites, situat pe 225 Derby Street.
Boston Marriott Peabody, situat pe 8A Centennial Drive, foarte aproape de atractii turistice.

Transportul in Salem

Salem este un oras mic, cu cele mai multe atractii turistice situate foarte aproape una de cealalta. Urmati linia rosie de-a lungul drumurilor pietruite; acest traseu va directioneaza catre cele mai apropiate situri istorice si muzee. De asemenea, puteti apela la un taxi: Salem Taxi, 3 telefon -978-741-2235.

Shopping in Salem

Exista mai multe buticuri in zona centrala a orasului, care raspund la dorintele dvs. oculte, Alegeti o eleganta palarie ascutita de vrajitoare, cumparati o sticla de potiune a dragostei, refaceti garderoba in negru, alegeti o bagheta magica. Shopping-ul in Salem este o experienta unica. Situat direct in inima orasului Salem, Trolley Depot este primul magazin la care trebuie sa va opriti. Aici se vand tricouri, suveniruri, carti, bijuterii etc. Modern Millie este un magazin mic, cu vitrine in stiluri vintage. Personalul este foarte prietenos, iar hainele sunt mereu in schimbare. Aceasta este unul dintre acele magazine pe care ar trebui sa il vizitati saptamanal pentru ca nu stii niciodata ce vei gasi.

Salem