Informatii utile Salt Lake City

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -07:00

Salt Lake City este recunoscuta pentru


shopping
schi
alte atractii

Cand este indicat sa vizitati orasul Salt Lake City

Salt Lake City este binecuvantat cu un climat in care soarele straluceste pentru o mare parte din an si temperaturile nu prea sunt la extreme. Verile sunt calde si iernile cu zapada transforma munti intr-un loc de joaca. Regiunea ofera oportunitatea unei varietati de sporturi in aer liber pe tot parcursul anului, inclusiv drumetii, alpinism, rafting, pescuit, schi si snowboarding. Evenimentul cultural international Festivalul de Film Sundance umple orasul in fiecare ianuarie, dar pentru iubitorii de natura nu exista niciodata un moment prost pentru a vizita Salt Lake City si locurile inconjuratoare.

Temperaturi medii lunare in Salt Lake City, America

Ce sa luati in bagaj

Adaugati in bagaj haine lejere, de bumbac si de in, pentru perioada de vara. In timp ce, pe timpul iernii este recomandata imbracamintea groasa. Din bajul dvs. nu trebuie sa lipseasca nici imbracamintea impermeabila; incaltamintea confortabila si aparatul de fotografiat.

Transportul in Salt Lake City

Reteaua de autobuz TRAX, a contribuit la imbunatatirea legaturilor intre oras si suburbii. Exista, de asemenea, servicii catre orasele din apropiere, cum ar fi Ogden si Provo, si in timpul iernii, un autobuz de schi special opereaza la Little Cottonwood Canyon, Alta, Brighton si statiunile de schi Sundance.

Autobuzele si sistemul feroviar TRAX opereaza la un tarif unic, standard, in timp ce o mare parte din centrul orasului Salt Lake City (inclusiv Temple Square) este o zona fara tarif. Biletele cumparate aici sunt valabile timp de doua ore de la momentul cumpararii.

Mai multe companii de taxi din Salt Lake City ofera un serviciu de 24 de ore.

Varsta minima pentru a inchiria o masina este de 25 de ani. Un permis de conducere din tara de origine a unei persoane este de obicei suficient.

Ciclismul este popular in Salt Lake City si regiunea inconjuratoare, cu trasee de ciclism montan disponibile.

Shopping in Salt Lake City

Cumparaturi Salt Lake sunt concentrate in centrul orasului. Oportunitati de cumparaturi aici sunt abundente. Azi, Salt Lake City are sute de optiuni de vanzare cu amanuntul: magazine de epoca, carti si magazine de artizanat si mall-uri Factory Outlet.

Mormon Handicraft, West South Temple, vinde plapumi frumoase si alte elemente unice. Bentley Square, Crossroads Plaza, vinde, de asemenea, cuverturi, papusi, obiecte decorative, bijuterii si alte cadouri lucrate de artizani. Utah Woolen Mills Clothiers, 59 West South Temple, este cel mai vechi magazin care vinde haine, din oras. Ken Sanders Rare Books si Sam Weler’s Zion Bookstore vand carti de anticariat.

Salt Lake City