Ghid turistic San Antonio (US)

Recomandat pentru: shopping, gastronomie, istorie

Despre San Antonio (US)

San Antonio este sediul comitatului Bexar, cel de-al doilea oras in ordinea marimii populatiei din statul Texas. San Antonio, Texas, este unul dintre orasele cele mai deosebite ale Statelor Unite. Aici, veti gasi un amestec remarcabil de culturi, inclusiv nativi americani, germani, mexicani si spanioli. Mai mult de jumatate din populatie se identifica prin patrimoniul hispanic, iar influenta din Spania si Mexic isi pune inca amprenta pe viata de zi cu zi.

San Antonio este o destinatie turistica populara. Aici veti putea vizita muzee de arta plastica, site-uri istorice si o multime de parcuri de distractii. In zona centrala a orasului veti gasi River Walk cu numeroase baruri si restaurante.

Niciun alt oras din Texas, nu reflecta patrimoniul spaniol si mexican al statului mai bine decat San Antonio. Hispanicii alcatuiesc o fractiune considerabila a populatiei, iar atmosfera hispanica din San Antonio il face cu adevarat un oras unic in SUA. Acest lucru devine mai evident in cursul Fiesta week, o sarbatoare anuala care atrage 3,5 milioane de persoane din toata lumea care participa la parade, muzica, festivaluri, targuri cu produse alimentare si bauturi pe strazile din centrul orasului.

San Antonio (US)