Informatii utile San Antonio (US)

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -06:00

San Antonio (US) este recunoscuta pentru


shopping
gastronomie
istorie

Cand este indicat sa vizitati orasul San Antonio

Primavara, San Antonio devine un oras foarte aglomerat. Studentii vin in oras in luna martie. In aprilie, orasul saluta pana la 3,5 milioane de participanti la Fiesta. Mai poate fi o luna ploioasa, dar turistii inca mai vin pentru Cinco de Mayo si Valero Texas Open. Ianuarie, februarie, august si septembrie sunt lunile in care sunt mai putini turisti in San Antonio.

Temperaturi medii lunare in San Antonio, America

Evenimente sunt organizate pe tot parcursul anului, dar octombrie este una dintre cele mai aglomerate luni pentru congrese si reuniuni corporative.

Cu 300 de zile de soare pe an, San Antonio este o destinatie ideala tot timpul anului. Verile calde si iernile blande sunt completate de o primavara si o toamna foarte placute. In medie, iulie este cea mai calda luna din an, iar ianuarie este cea mai rece.

Ce sa luati in bagaj

In cazul in care va planificati o vacanta de vara in San Antonio, adaugati in bagaj incaltaminte comoda, pentru mers pe jos; pantaloni scurti si tricouri. Pentru o vacanta planificata in timpul iernii, adaugati in bagaj un mix de haine – in asa fel incat sa fiti pregatiti si pentru vreme calda si pentru vreme rece. Nu uitati aparatul de fotografiat!

Transportul in San Antonio

Sistemul de autobuz San Antonio are rute ce acopera peste 1200 de kilometri patrati. Bus 7 executa rute zilnic, intre site-urile cele mai importante ale orasului.

In centrul orasului San Antonio puteti calatori si cu tramvaiul, o reproducere autentica a unui tramvai care a calatorit pe strazile orasului, cu mai mult de 50 de ani in urma. Patru rute de tramvai opresc la obiectivele turistice de top, cum ar fi Alamo, Palatul Guvernatorului, Villita La, Scoala de Arta, Institutul Culturilor etc. Statia de tramvai din centrul orasului, ofera acces convenabil pentru calatori.

Taxi River opreste la 39 de locatii de-a lungul raului Walk. Biletele se pot cumpara on-line sau de la operator.

San Antonio ofera, de asemenea, multiple servicii de taxi.

Shopping in San Antonio

San Antonio este plasat in top zece Cele mai bune 25 orase pentru cumparaturi din America. Orasul dispune de unsprezece centre majore de retail, inclusiv doua mall-uri extrem de populare. Cele mai bune chilipiruri le puteti gasi in magazine second-hand, piete de vechituri si magazinele de fabrica. De asemenea, in magazinele locale veti putea gasi produse ecologice.

San Antonio (US)