Transport San Francisco

Autoritatea de transport a orasului, San Francisco Municipal Transportation Agency - Muni opereaza troleibuze, tramvaie, autobuze, telecabine si un sistem de transport feroviar, 24 de ore pe zi in toate zonele de oras. San Francisco are tipuri diferite de vehicule care acopera aceleasi rute. Autobuze, troleibuze si tramvaie au si acelasi tarif.

Telecabinele ruleaza pe trei rute si ofera unele dintre cele mai bune vederi din oras. Pasagerii pot cumpara bilete la bord sau de la chioscuri specializate.

Bay Area Rapid Transit (BART) opereaza metroul din San Francisco, de-a lungul Market Street, oprindu-se la Embarcadero, Montgomery, Powell si Civic Centre. Acesta functioneaza de dimineata devreme pana la 24. Biletele sunt disponibile la in statii.

Feriboturile pleaca de la Ferry Building, Embarcadero, situat la capatul de est al Market Street Biletele sunt vandute la bord si in apropiere de poarta de imbarcare.

Cel mai bun motiv pentru inchirierea unei masini este de a explora zonele magnifice de coasta, Cele mai multe companii de inchiriere auto propun oferte care includ asigurare si kilometraj nelimitat, dar conducatorii auto trebuie sa aiba cel putin 21 de ani. Un permis de conducere valabil este necesar.