Ghid turistic San Jose (US)

Recomandat pentru: shopping, gastronomie, alte atractii

Despre San Jose (US)

San Jose este un oras in statul California din Statele Unite ale Americii. San Jose este un oras mandru de diversitatea culturala si etnica a populatiei sale, precum si de identitatea culturala bogata a cartierelor sale. Rezidentii vorbesc mai mult de 52 de limbi diferite. Japantown este o oprire turistica populara si un cartier plin de traditie. San Jose Japantown este unul dintre cele doar trei cartiere Japantowns ramase din America, Biblioteca-Latino Americana, se mandreste cu una dintre cele mai mari colectii de materiale de limba spaniola din California de Nord. Orasul sponsorizeaza numeroase festivaluri culturale si etnice.

Internation Symposium of Electronic Art a ales San Jose ca loc de desfasurare in anul 2006. Programul de arta publica San Jose este cel mai mare de acest gen. In cadrul Zero One Festival artistii utilizeaza tehnologia ca un instrument. Zero One San Jose este un festival multi-dimensional, un eveniment cu o audienta uimitoare si stralucitoare - cu exponate, cinema live, spectacole, ateliere de lucru, si activitati pentru tineret. Odata ce o fortareata agricola, San Jose a devenit o Mecca pentru arte si cultura, precum si un centru in crestere rapida pentru tehnologie.

Aici, California casual este intotdeauna un stil, vizitatorii sunt asigurati de cumparaturi excelente si mese rafinate. Si, dupa ridicarea un pulover de casmir de la Smith Alder, nu veti avea nicio problema sa gasiti un loc fermecator pentru cina. Scena de noapte diversa are de toate - cluburi de dans, pub-uri si multe altele.

San Jose (US)