Cum se ajunge in San Jose (US)

Situat la sud-est de San Francisco, in cadrul Silicon Valley, San Jose a devenit un oras turistic foarte prietenos, cu unele atractii excelente si mai multe centre de informare a vizitatorilor.

Calatoria spre si de la San Jose nu ar putea fi mai simpla, avand in vedere ca orasul dispune de un aeroport international la doar 5 km de centrul sau; autostrazi si drumuri catre oras din toate directiile, trenuri si autobuze frecvente de la San Francisco si mai departe departe, si o retea eficienta de transport public.

San Jose este deservit de Mineta San Jose International Airport, care este la numai cateva minute de nord-vestul orasului. Aeroportul primeste mult trafic intern si international, surprinzator avand in vedere ca cei mai multi vizitatori din strainatate sosesc la San Francisco International Airport, hub-ul principal al regiunii. Autostrada 87 conecteaza aeroportul cu centrul orasului, in timp ce autobuzele de transfer si taxiurile alerga la si de la aeroport pe tot parcursul zilei.

San Jose (US)