Informatii utile San Jose (US)

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -08:00

San Jose (US) este recunoscuta pentru


shopping
gastronomie
alte atractii

Cand este indicat sa vizitati orasul San Jose

San Jose se bucura de un climat moderat, cu veri calde si ierni blande. Cu peste 300 de zile de soare in fiecare an, San Jose este o destinatie de vacanta perfecta. Vara in San Jose este un sezon cald - iulie, august si septembrie sunt cele mai calduroase luni ale anului, cu temperaturi ce se ridica la 28 °C. In lunile de iarna, decembrie si ianuarie au temperaturi scazute, in jur de 15 °C, desi acestea pot scadea si pana la 6 °C.

Temperaturi medii lunare in San Jose, America

Ce sa luati in bagaj

Din bagajul dumneavoastra pentru San Jose nu trebuie sa lipseasca hainele adecvate sezonului ales pentru vacanta; incaltaminte comoda; articole de toaleta si consumabile medicale. De asemenea, camera foto reprezinta o necesitate, in cazul in care doriti sa imortalizati cele mai frumoase momente ale sejurului. 

Transportul in San Jose

Autobuzele Greyhound calatoresc in San Jose din toate directiile in mod regulat pe tot parcursul zilei, inclusiv din San Francisco si Los Angeles. TVA executa, de asemenea, servicii de la San Jose in comunitatile din jur.

Orasul are tramvaie care opereaza in centrul orasului, in lunile de vara. Exista companii de taxi numeroase in San Jose care calatoresc catre si de la aeroport si in oras.

Shopping in San Jose

Shopping in San Jose este o optiune buna, deoarece ofera tot ceea ce puteti gasi in alte orase din zona Golfului, dar la preturi mai accesibile. Artizanii sunt la mare cautare in San Jose si exista, de asemenea, o mare selectie de galerii de arta, cu piese ale unor artisti de renume national si regional.

Centrele comerciale si mall-urile din San Jose deschid, in general, la aproximativ ora 10:00 si raman deschise pe tot parcursul zilei, inchizand din nou la in jurul orei 21:00.

San Jose (US)