Ghid turistic Santa Barbara

Recomandat pentru: plaja, shopping, relaxare

Despre Santa Barbara

Santa Barbara este resedinta Santa Barbara County, California, Statele Unite ale Americii. Santa Barbara, California, este o destinatie turistica deosebita din mai multe motive. In primul rand orasul are vreme frumoasa tot anul, ceea ce il face o zona populara pentru turisti. Avand o cultura bogata si o istorie interesanta, Santa Barbara ofera o serie de lucruri de vazut si de facut. Santa Barbara este unul dintre acele locuri care par sa aiba totul. Un oras frumos, istorie bogata, un climat deosebit, plaje atractive si unele dintre cele mai bune podgorii din America - doar la cativa km distanta. Santa Barbara are obiective turistice semnificative din punct de vedere istoric si cultural.

Cinci colegii din zona, inclusiv Universitatea din California, dau orasului o vivacitate tinereasca. Centrul orasului Santa Barbara are o arhitectura deosebita: capodopera tribunalului, institutii culturale remarcabile, locuri pentru cumparaturi superbe.

Santa Barbara ofera evadare si relaxare, impreuna cu posibilitatea de a contempla oceanul, muntii, si de a explora istoria orasului. Zona ofera o multitudine de activitati pentru turistii activi si pasivi: de la inot, pescuit canotaj, drumetii, si sport la schi jet mai exotic, caiac, -vizionare balene, windsurfing, echitatie etc. Santa Barbara se bucura de un climat mediteranean placut, in general, usor si insorit in toate cele 12 luni ale anului, cu temperaturi relativ stabile; nu exista nicio perioada reala "in afara sezonului".

Santa Barbara nu ar fi acelasi oras, fara plaja si ocean. Este un sentiment minunat sa va aflati aici in toiul iernii, si sa va jucati pe plaja, in pantaloni scurti, tricouri, pregatiti pentru o baie in ocean. East Beach este o intindere mare de nisip de-a lungul Chase Palm Park la est de Stearns Wharf - adesea foarte apreciata in diverse reviste ca fiind una dintre cele mai bune plaje din tara. West Beach este la vest de Stearns Wharf si, de asemenea, langa Santa Barbara Harbor. Puteti inchiria un caiac la doar o strada de aici. Leadbetter Beach este o plaja de familie fantastica la vest de Santa Barbara Harbor. Elementul central al acestei plaje este Cafe Shoreline, unde puteti sta la mese cu degetele de la picioare, in nisip! Butterfly Beach se afla vis-a-vis de Hotelul Biltmore Posh. Nu exista facilitati aici, dar este o plaja frumoasa.

Cele mai multe dintre atractii pentru scena de noapte sunt centrate in Orasul Vechi Santa Barbara, in special pe State Street. Q’s (409 State Street) si Velvet Jones (423 State St) sunt cluburi foarte bune in care se danseaza dupa muzica cea mai noua. Bucurati-va de muzica live la SoHo (1221 State St), care se schimba noapte de noapte - jazz, blues, dance, funk, reggae. Pentru multi turisti, State Street incepe la Joe’s Café (536 State St), cu bauturi tari in excces. Santa Barbara gazduieste si o varietate de optiuni de luat masa, o selectie larga de bucatarii care satisfac toate gusturile.

Santa Barbara