Informatii utile Santa Barbara

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -08:00

Santa Barbara este recunoscuta pentru


plaja
shopping
relaxare

Cand este indicat sa vizitati orasul Santa Barbara

Santa Barbara este un oras foarte aglomerat in timpul lunilor de vara. Sezonul de vara incepe cu doua zile de Summer Solstice Parade, si ajunge la un crescendo in timpul Fiestei spaniole, care are loc pe parcursul a opt zile, incepand de la sfarsitul lunii iulie. Orasul serbeaza radacinile sale spaniole, mexicane si nativ americane, prin spectacole, muzica, dans si o parada superba in cadrul careia veti putea admira costume elaborate traditional.

Incepand din noiembrie, in Santa Barbara vremea incepe sa se raceasca, ploaile si ceata semnalizand inceputul extrasezonului. In ianuarie-februarie, turistii se pot pregati pentru Festivalul International de Film Santa Barbara.

Temperaturi medii lunare in Santa Barbara, America

Primavara si toamna vremea poate fi frumoasa, turistii sunt in numar mai mic, si costurile turistice sunt un pic mai mai mici. In luna aprilie, pe parcursul unei saptamani, are loc Festivalul Santa Barbara Vintners, o celebrare a produselor alimentare si a vinului.

Ce sa luati in bagaj

In situatia in care vizitati orasul la sfarsitul primaverii, vara, toamna sau la inceputul anului, adaugati in bagaj si haine pentru zile reci. Daca vizitati orasul toamna tarziu, iarna, sau la inceputul primaverii, adaugati in bagaj haine impermeabile si o umbrela. Cizmele sau ghetele vor ajuta, de asemenea, in aceste perioade. Sandalele si/sau pantofii deschisi sunt o incaltaminte foarte comuna si confortabila in timpul lunilor calde. Va fi necesar sa purtati ochelari de soare, chiar si iarna.

Transportul in Santa Barbara

Metropolitan Transit District ofera servicii cu autobuzul, cea mai convenabila forma de transport public in oras. Un bilet de calatorie costa de la 1,75 $. SBMTD ofera, de asemenea, transferuri convenabile din centrul orasului la malul oceanului, pentru doar 25 de centi.

Un automobil ramane o optiune recomandata pentru cei care doresc sa se angajeze in excursii de o zi. Companiile Buget si Hertz ofera servicii de inchirieri auto, iar reprezentantele pot fi gasite in oras, dar si in aeroport.

Santa Barbara ofera cel putin cinci companii de taxi pentru confortul dumneavoastra. Este recomandat sa sunati la dispecerat pentru o comanda de taxi.

Cei care doresc sa exploreze cartierele din Santa Barbara, au si optiunea de a inchiria biciclete si patine cu rotile.

Shopping in Santa Barbara

Santa Barbara ofera optiuni minunate in materie de cumparaturi. State Street este considerata principala zona comerciala. Unul dintre cele mai mari mall-uri comerciale din Santa Barbara este La Cumbre Plaza, situat pe State Street. Servind cumparatorii din 1967, acesta include printre magazine, Robinson-May si Sears, si mai mult de alte 60 de magazine, restaurante, servicii si o multime de locuri de parcare.

Santa Barbara este un oras care ofera magazine cu arta inovatoare, magazine de artizanat, magazine cu antichitati rare, buticuri de moda cu haine de designer, complexe comerciale, magazine de cadouri si de specialitate. In centrul orasului Santa Barbara veti gasi restaurante rafinate, magazine unice si o varietate de alte locuri, inclusiv culturale, galerii de arta, situri istorice si muzee. Centrul comercial El Paseo a fost construit in anul 1920 si ofera o varietate de magazine cu cadouri unice, magazine de bijuterii, galerii si restaurante amplasate in mijlocul gradinilor si curtilor romantice spaniole.

Santa Barbara