Ghid turistic Santa Cruz

Recomandat pentru: plaja, surfing, alte atractii

Despre Santa Cruz

Santa Cruz este un oras in comitatul Santa Cruz, statul California, SUA. Santa Cruz este un oras mic de coasta (populatie aproximativ 55.000), situat la aproximativ patruzeci de mile sud de San Jose si 75 de mile sud de San Francisco. Orasul este bine cunoscut pentru atractiile turistice si posibilitatile de distractie de week-end: Beach Amusement Park and Boardwalk si Mystery Spot. Stilul de viata relaxant pe plaja este completat de tehnologia industriala de ultima generatie si de o cultura vibranta. Universitatea din California Santa Cruz (UCSC) este considerata ca fiind unul dintre centrele importante de invatamant superior de stat si in este cunoscuta mai ales pentru accentul puternic asupra artelor si stiintelor umaniste.

Plajele din Santa Cruz sunt considerate unele dintre cele mai curate si frumoase in emisfera vestica. O varietate de conditii difera, in functie de plaja, deoarece unele sunt mai potrivite pentru inot, in timp ce altele sunt un paradis al surferilor.

Santa Cruz gazduieste artisti talentati, muzicieni si scriitori. Open Studios Art Tour este un program al Consiliului Cultural Santa Cruz, care a fost creat in 1985 pentru a oferi publicului posibilitatea de a colecta arta. Turul deruleaza timp de trei weekend-uri consecutive in fiecare toamna. Santa Cruz County Book Fair este un eveniment de familie care are loc in fiecare primavara. Santa Cruz Blues Festival are loc la sfarsitul lunii mai. Santa Cruz se mandreste cu o scena plina de viata - in fiecare an, localnicii vin la Boardwalk sa danseze in aer liber pe plaja.

Cu plajele si atractiile sale si evenimentele distractive, Santa Cruz County este o destinatie prietenoasa pentru copii. Copiii pot vizita Santa Cruz Beach Boardwalk, Roaring Camp Railroads, un skate park; pot lua lectii de surfing, pot merge la bowling, pot afla mai multe despre ocean, la Seymour Marine Discovery Center si multe altele.

Santa Cruz este un loc minunat in care va puteti petrece vacanta alaturi de intreaga familie!

Santa Cruz