Informatii utile Santa Cruz

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -08:00

Santa Cruz este recunoscuta pentru


plaja
surfing
alte atractii

Cand este indicat sa vizitati orasul Santa Cruz

Santa Cruz are vremea blanda pe tot parcursul anului, se bucura de un climat mediteranean caracterizat prin ierni reci, umede si veri calde, uscate in cea mai mare parte. Datorita apropierii sale de la Monterey Bay, ceata este frecventa in timpul noptilor si dimineata, mai ales in timpul verii.

Temperaturi medii lunare in Santa Cruz, America

Santa Cruz este un oras pe care il puteti vizita tot timpul anului. Cu un calendar plin de evenimente distractive anuale si festivaluri, plus un climat care este minunat pentru a va bucura in aer liber pe tot parcursul anului, Santa Cruz isi intampina vizitatorii pe tot parcursul anului.

Vara este sezonul de varf in Santa Cruz. Plajele sunt pline, concertele in aer liber si evenimentele de plaja sunt in plina desfasurare, iar cele mai multe atractii sunt deschise in fiecare zi. Vizitati zona Santa Cruz, in iunie, iulie si august pentru a prinde cele mai multe dintre evenimentele organizate aici.

Toamna este un sezon extrem de placut. Turistii sunt mai putin numerosi si va puteti bucura inca de o multime de activitati: in septembrie, octombrie si noiembrie va puteti bucura de plaje aerisite, excursii, degustare de vinuri etc.

Iernile in Santa Cruz sunt usoare si placute pentru o vacanta. Daca sunteti in Santa Cruz, in decembrie, ianuarie, sau februarie, nu ratati festivitatile de vacanta si spectacolele. Acesta este un sezon ploios, asa ca nu uitati umbrela.

In martie, aprilie si mai, Santa Cruz se bucura de vreme calda, soare, si o multime de activitati in aer liber. Vizitati Santa Cruz primavara pentru a va bucura de festivalul de surf, mergeti la degustari de vinuri, sau petreceti serile plimbandu-va.

Ce sa luati in bagaj

Iarna este bine sa mergeti pregatit sa purtati haine in straturi; este recomandat sa purtati haine impermeabile cu gluga. Pentru vacanta de vara, din bagajul dumneavoastra nu trebuie sa lipseasca ochelarii de soare si hainele din bumbac (pantaloni scurti, tricouri). Puneti in bagaj o jacheta pentru serile mai reci, chiar si vara. De asemenea, din bagaj nu trebuie sa lipseasca articolele de toaleta, consumabilele medicale si aparatul foto cu multe baterii.

Transportul in Santa Cruz

Inchirierea unui automobil este cu siguranta o optiune insa este de preferat transportul public in comun, reprezentat de metrou si autobuz.

Santa Cruz este un oras minunat pentru mersul cu bicicleta, mai ales in timpul verii, cand cu o bicicleta puteti merge adesea mai repede decat masinile, si mai placut.

Shopping in Santa Cruz

Ca turist in Santa Cruz, veti avea o experienta frumoasa in ceea ce priveste cumparaturile. Aici veti gasi nu doar centrele comerciale traditionale, dar, de asemenea, o selectie larga de comercianti locali, specializati in produse care sunt unice pentru zona. Acestea includ opere de arta create de artisti locali, sapunuri, lumanari, produse de frumusete, suveniruri si cadouri inscriptionate, produse alimentare de specialitate si vinuri din regiune.

Pacific Ave este in zona centrala a orasului si are o selectie de magazine de specialitate, care variaza de la un magazin cu alimente, la un magazin de palarii.

Santa Cruz