Ghid turistic Sarasota

Recomandat pentru: plaja, relaxare, alte atractii

Despre Sarasota

Sarasota este un oras situat pe coasta Golfului Southwest Florida si resedinta comitatului cu acelasi nume. Acesta este unul dintre orasele cele mai bogate din Florida si dateaza din 1880. Acest oras este cunoscut pentru comunitatea vibranta, arte, restaurante excelente, magazine unic si plaje frumoase. Orasul este un paradis tropical si un loc minunat de vacanta.

Sarasota, desi un oras de dimensiuni medii, este considerat a fi centrul cultural al West Central Florida. Aspectele culturale includ Asolo Theater, Florida West Coast Symphony, Sarasota Opera, Van Wezel Performing Arts Hall. Acestea toate si multe altele, adauga tema culturala a orasului, rivalizand cu facilitatile din cele mai mari orase din Florida. Sarasota gazduieste, de asemenea, Ringling Museum of Art, Selby Botanical Gardens, New College, o sucursala USF, si Ringling School of Art and Design.

In centrul orasului veti putea admira cladiri grandioase in care functioneaza multe birouri si Saint Armands Circle - o zona de lux de cumparaturi in aer liber.

Turismul a fost mult timp o componenta esentiala a vietii locale, influentat de vremea frumoasa si de plajele de nisip. Principalele zone turistice ale orasului includ: centrul orasului, Lido Key, Longboat Key si Oyster Bay. Exista multe atractii turistice populare aici, inclusiv Mote Marine Aquarium, Circus Sarasota, Ed Smith Sports si Jungle Gardens.

Plajele sunt o mare atractie pentru zona. Siesta Key Beach este clasata in mod constant printre cele mai frumoase plaje de pe pamant. Crescent Beach, Turtle Beach si Lido Beach sunt la fel de frumoase si accesibile. Veti gasi, de asemenea, un numar foarte mare de hoteluri minunate, restaurante, terenuri de golf si docuri.

Sarasota