Despre Seattle

Seattle este cel mai mare oras din regiunea numita Pacific Northwest a SUA, si se gaseste in partea de nord-vest a statului Washington, intre Puget Sound si Lake Washington. Seattle este, de asemenea, sediul comitatului King.

Fiind situat in regiunea Pacific Northwest, Seattle se bucura de un cadru plin de verdeata. Frumusetea naturala este o mare parte din alura Seattle. Orasul are numeroase parcuri si trasee cuplate cu caile navigabile incantatoare si insulele mici din largul coastei. Cascadele din apropiere si Muntii Olimpici, inclusiv cel mai inalt varf, Muntele Rainier ofera un decor spectaculos pentru aventuri in aer liber. In plus fata de drumetii, ciclism montan si schi in timpul iernii, vizitatorii se pot bucura de vederi spectaculoase. Cu 535 de acri, Discovery Park este cel mai mare parc din Seattle. Peisajul parcului consta dintr-o gama larga de ecosisteme.

Orasul gazduieste arte vibrante, scene muzicale, precum si fascinante cartiere multiculturale, restaurante deosebite, cafenele confortabile si baruri elegante.

In Seattle veti putea vizita Seattle Art Museum, Seattle Asian Art Museum, Henry or Frye Art Gallery, Olympic Sculpture Park, Wing Luke Asian Museum, Museum of Flight, Museum of History and Industry, precum si galerii de arta nenumarate. Artele vizuale sunt abundente in Seattle, asa ca nu ratati sansa de a vedea Pacific Northwest Ballet si Seattle Opera Housesau.

Seattle a fost, de asemenea, la fruntea unor tendinte internationale, inclusiv Microsoft si boom-ul e-commerce Amazon.com sau cafeaua Starbucks. Astazi, Seattle continua sa fie un inovator in domeniul artelor.

Seattle