Informatii utile Sitka

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -09:00

Cand este indicat sa vizitati orasul Sitka

Vara, orasul Sitka, are pana la 18,5 ore de lumina pe zi. In ianuarie, temperaturile sunt in medie de 2,7 °C, iar pana in iulie pot ajunge la 15,5 °C. Zilele de iarna au patru ore. Din mai pana in septembrie este momentul cel mai popular pentru a vizita orasul.

Temperaturi medii lunare in Sitka, America

Ce sa luati in bagaj

Bagajul dumneavoastra trebuie sa contina haine care se pot purta in straturi, indiferent de anotimp. Incaltamintea trebuie sa fie confortabila – bocancii pentru drumetii sunt recomandati. Va vor fi necesare articolele si consumabilele medicale si un aparat foto.

Modalitati de plata in Sitka

Daca intentionati sa utilizati cardul dvs. bancar sau cardul de credit, trebuie sa aveti un cod PIN (numar personal de identificare), valabil la nivel international (de obicei 4 cifre). Cele mai multe carduri de credit sunt acceptate in Sitka, inclusiv American Express, Diners Club, MasterCard si Visa. In Sitka trebuie sa pastrati si numerar asupra dumneavoastra.

Transportul in Sitka

Sitka este un oras stabilit pe insula Baranof; ca majoritatea comunitatilor din Alaska, Sitka este accesibil numai pe calea aerului si pe mare. Odata ajuns in Sitka, vizitatorii pot calatori cu bicicleta, pot inchiria masini, sau pot alege sa calatoreasca cu autobuzul sau taxiul. Zona centrala a orasului include mai multe puncte de interes, situate la cativa pasi unul de altul, astfel incat puteti vizita pe jos.

Shopping in Sitka

In magazinele si galeriile din Sitka, puteti gasi elemente unice potrivite unei categorii variate de bugete. Veti putea achizitiona de aici un suvenir deosebit: obiecte traditionale Tlingit din argint, sculpturi, masti si cosuri impletite; icoane, picturi si lucrari de arta contemporana din Alaska, si mult mai mult. In plus, Sitka Alaska ofera delicatese, cum ar fi conservele de somon afumat. Calitatea si varietatea de articole gasite in Sitka este de neegalat.

Sitka