Ghid turistic St Augustine

Recomandat pentru: istorie, shopping, alte atractii

Despre St Augustine

St. Augustine este un oras in regiunea de nord-est a statului Florida din SUA. Orasul a fost fondat in septembrie 1565 de catre exploratorul spaniol Pedro Menéndez de Avilés. Acest oras este cea mai veche asezare europeana in Statele Unite ale Americii. St. Augustine se afla intr-o regiune din Florida, cunoscuta sub numele "The First Coast", care se intinde de la Insula Amelia, pana la nord de Jacksonville si Palm Coast.

St. Augustine este un oras bine cunoscut pentru strazile istorice remarcabile si arhitectura in stil spaniol. Acest oras este una dintre locatiile cele mai importante din punct de vedere istoric, din Florida. St. Augustine gazduieste atractii istorice, precum si plaje care fac din acesta o destinatie turistica populara pentru toate gusturile si stilurile. Multi oameni considera ca acesta este locul ideal pentru a redescoperi ceea ce stiu deja despre Florida.

St. Augustine, Florida, a depus eforturi notabile pentru restaurarea si conservarea multora dintre structurile sale istorice. Orasul ofera, de asemenea, numeroase magazine prin care puteti sa va plimbati intr-un ritm lent, restaurante deosebite, cafenele si multe alte modalitati de distractie.

St Augustine