Informatii utile St Augustine

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

St Augustine este recunoscuta pentru


istorie
shopping
alte atractii

Cand este indicat sa vizitati orasul St Augustine

St. Augustine are o clima subtropicala umeda, cu clima usoara in timpul iernii si vreme caniculara in cursul verii. Temperaturile inregistrate de-a lungul anului sunt de aproximativ 18-33 °C. Este comun ca pe timpul zilei sa se inregistreze descarcari electrice.

Temperaturi medii lunare in St Augustine, America

In timpul iernii, zona poate experimenta inghetul dur in timpul noptii. Vremea rece este de obicei de scurta durata, cu o medie de numai 15 nopti sub punctul de inghet. Cand ninge, zapada se topeste inainte de a atinge solul, sau de a face contact cu solul.

Ce sa luati in bagaj

Adaugati in bagajul dumneavoastra pentru vacanta vara haine usoare, confortabile, preferabil din bumbac; iar pentru vara haine pe care sa le puteti purta in straturi, care sa va tina de cald. De asemenea, nu uitati aparatul foto!

Modalitati de plata in St Augustine

Moneda orasului este dolarul american. Cardurile de credit si cecurile de calatorie sunt acceptate pe scara larga. Bancile opereaza, in general, de luni pana vineri de la 8 la 17. Veti gasi cu usurinta ATM-uri (cashpoints).

Transportul in St Augustine

Alegand sa mergeti cu un troleibuz veti putea vizita toate atractiile majore. Biletele sunt valabile trei zile si includ intrarea la Florida Heritage Museum si un abonament gratuit pentru plaja Augustine Bus. Bus Sunshine functioneaza de la 7 pana la 18. Pretul unui bilet este de 1 $ / calatorie si se plateste la urcarea in autobuz. In oras veti gasi si calesti cu cai si tramvaie, care ofera excursii pitoresti in oras.

Posibilitati de cazare in St Augustine

St. Augustine are o varietate de optiuni de cazare pentru vacanta dumneavoastra. In functie de cat de mult timp doriti sa petreceti in oras, St Augustine ofera cazare potrivita nevoilor dumneavoastra. Veti avea de ales intre hoteluri, bed and breakfast, condominii, pensiuni, campinguri etc..

Shopping in St Augustine

King Street, St George Street, Aviles Street si blocurile din jur sunt amplasate in centrul orasului Sf. Augustine, unde veti gasi magazine de specialitate, buticuri si galerii de arta. Plimbati-va pe strazile istorice ale St. Augustine si admirati fermecatoarele case coloniale spaniole si vitrinele pline cu imbracaminte fabuloasa, cadouri unice, bijuterii personalizate artizanale, arta uimitoare si ceramica. Tot aici puteti admira si cele mai bune magazine de antichitati!

In partea de vest a St. Augustine, puteti gasi Outlet Premium Mall precum si Outlets Prime. Aici veti gasi selectii de designer si magazine de brand.

St Augustine