Informatii utile St Louis

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -07:00

St Louis este recunoscuta pentru


gradina zoologica
gastronomie
alte atractii

Cand este indicat sa vizitati orasul St Louis

Cele mai bune perioade pentru a vizita St Louis sunt in lunile aprilie, mai si septembrie-octombrie. Impreuna cu multe alte orase din intreaga lume, St Louis experimenteaza veri lungi, calde si ierni lungi, reci. Anotimpurile scurte de primavara si toamna sunt pline cu evenimente, iar temperaturile ofera un timp frumos.

Temperaturi medii lunare in St Louis, America

Ce sa luati in bagaj

Inainte de a va programa vacanta la St Louis verificati prognoza meteo, deoarece vremea este foarte imprevizibila. In St Louis conditiile meteorologice corespunzatoare celor patru anotimpuri se pot derula intr-o saptamana. Din acest motiv adaugati in bagaj o umbrela, un sacou, si luati in considerare posibilitatea de a purta straturi de haine.

Transportul in St Louis

Metrolink asigura transportul cu metroul, care serveste aeroportul si cele mai importante obiective turistice (1.75 $; gratuit in centrul orasului luni-vineri). Autobuzele BSTS merg in toate suburbiile orasului, desi serviciul poate fi lent si rar.

Posibilitati de cazare in St Louis

Cele mai multe dintre hotelurile mari din St Louis sunt situate aproape de centrul orasului, langa aeroport, sau in suburbii - de-a lungul autostrazilor majore. St Louis are o multime de hoteluri intre care puteti alege - Westin este unul dintre cele mai frumoase.

Shopping in St Louis

Daca amintirile dvs. legate de cumparaturi in centrul orasului St Louis evoca imagini de strazi intunecate – goale - si magazine de chilipiruri, cu gratii la ferestre, inseamna ca nu ati vizitat recent Washington Avenue. Complet renovat si acum un cartier de divertisment infloritor, Washington Avenue gazduieste o gama larga de magazine de designer, magazine de mobilier si galerii de arta.

St Louis