Ghid turistic Tallahassee

Recomandat pentru: shopping, istorie, alte atractii

Despre Tallahassee

Tallahassee este capitala statului Florida, SUA. Orasul Tallahassee a fost numit capitala Floridei in 1832 si este acum unul dintre cele mai importante centre comerciale din acest stat. Viata orasului este dominata de politica si de invatamantul superior, precum si de cercetare – orasul gazduind doua mari universitati - Universitatea de Stat din Florida si A & M Florida University si Tallahassee Community College. Orasul gazduieste, de asemenea, National High Magnetic Field Labratory.

In Tallahassee a fost sarbatorit primul Craciun din Statele Unite. Centrul Civic Tallahassee gazduieste, de asemenea, multe spectacole comerciale, concerte si comedii.

Orasul are multe muzee, inclusiv Muzeul de Istorie, Tallahassee Sciences si Riley Center Museum of African American History and Culture, care ofera vizitatorilor informatii cu privire la istoria Floridei. In timp ce vizitati Antique Auto Museum, in care diverse automobile mai vechi de 1880 sunt afisate, veti avea posibilitatea de a vedea Batmobilul din 1992, din filmul Batman Returns.

Oportunitatile de recreere in aer liber sunt numeroase. Veti putea practica activitati ecvestre in unul dintre parcurile special amenajate din oras; sporturi in aer liber intr-unul din numeroasele parcuri din Tallahassee; sau puteti explorara natura cu bicicleta sau pe jos, de-a lungul unor trasee sau drumuri secundare in partea de nord si la sud de oras. Padurea Apalachicola Natl este situata la marginea de vest a orasului, in timp ce traseul pentru biciclete St Marks este situat la marginea de sud a orasului. Numeroase parcuri nationale sunt situate la scurta distanta de oras.

Turismul este o parte importanta a vietii in Tallahassee si acest oras fermecator isi intampina cu drag vizitatorii. Principalul centru de informare turistica din Tallahassee este Visitors Bureau pe East Jefferson Street. Aici veti gasi o serie de sfaturi utile in ceea ce priveste cazarea si pliante cu informatii despre atractiile si obiective turistice principale din Tallahassee.

Tallahassee este cu adevarat un oras fermecator, si merita inclus pe lista dumneavoastra cu optiuni pentru vacanta.

Tallahassee