Informatii utile Tucson

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -07:00

Tucson este recunoscuta pentru


shopping
drumetii
muzee

Cand este indicat sa vizitati orasul Tucson

Orasul Tucson se bucura de un climat cu soare, cu veri si ierni calde, fiind o destinatie de vacanta ideala. Verile sunt calde in Tucson cu umiditate scazuta; in iunie, iulie si august temperaturile pot ajunge la 38 °C. Furtunile pot sa apara in timpul acestor luni, desi, in general, nu dureaza mult. Primavara si toamna sunt anotimpuri placute in Tucson, cu vreme calda si uscata; temperaturile pot ajunge in jur de 27 °C. Iarna in Tucson este un sezon cald, lunile decembrie si ianuarie fiind cele mai reci luni ale anului, cu temperaturi in jur de 18 °C.

Temperaturi medii lunare in Tucson, America

Ce sa luati in bagaj

Adaugati in bagajul dumneavoastra hainele potrivite sezonului ales pentru vacanta: tricouri si pantaloni din bumbac pentru vara si haine pe care sa le puteti purta in straturi pentru celelalte anotimpuri; incaltaminte confortabila; articole de toaleta si consumabile medicale. Nu uitati aparatul de fotografiat, de mare ajutor pentru imortalizarea celor mai frumoase momente ale vacantei!

Transportul in Tucson

Inchirierea unei masini in timp in Tucson este o idee buna, avand in vedere ca multe dintre atractii sunt raspandite. Marile companii de inchirieri auto au birouri la Tucson Airport si in centrul orasului. Gasirea unui loc de parcare in centrul orasului Tucson este destul de simpla si taxele de parcare sunt mici.

Cele mai vechi tramvaie electrice Pueblo Trolley asigura transportul limitat in oras, si opereaza de vineri pana duminica. In plus, Tucson Inner City Express Tranzit, sau TICET, ofera calatorii convenabile in zona centrala a orasului.

Distantele din Tucson sunt uriase si folosirea continuu a calatoriilor cu taxiurile se pot dovedi costisitoare.

Shopping in Tucson

Tucson are o gama diversa de optiuni de cumparaturi, dar cu accent ferm in partea de sud-vest a orasului. Veti gasi elemente deosebite lucrate manual, imbracaminte si mobilier, la mall-urile din apropiere de Scottsdale si Phoenix. Cea mai mare parte a celor mai bune centre comerciale si piete sunt situate in partea de nord a orasului, unde veti gasi, de asemenea, cele mai bune galerii din oras si buticuri elegante. Multe dintre aceste unitati comerciale au un stil arhitectural care aminteste de sud-vest.