Ghid turistic West Palm Beach

Recomandat pentru: plaja, shopping, restaurante

Despre West Palm Beach

West Palm Beach este un oras situat pe coasta atlantica in sud-estul statului Florida, fiind cel mai populat oras din Palm Beach County. Orasul este, de asemenea, cea mai veche incorporata municipalitatea din Florida de Sud, dupa ce a fost retinut ca oras cu doi ani inainte de Miami. West Palm Beach este un oras de dimensiuni medii (in jur de 100.000 de locuitori). Orasul ofera o alternativa mai putin aglomerata, in zona Miami/Fort Lauderdale, fara a sacrifica din marile orase dotari.

Cand magnatul Henry Morrison Flagler a vazut frumusetea zonei, a hotarat sa transforme acest loc intr-unul exclusivist. Orasul ofera galerii comerciale incredibile si o serie de restaurante fabuloase.

Orasul West Palm Beach este un oras cu mult soare cu palmieri pe strazi, vederi uluitoare la malul marii, cartiere pitoresti comerciale, cartiere istorice, si incitante festivaluri in aer liber pe tot parcursul anului.

Centrul orasului West Palm Beach gazduieste doua cartiere deosebite - un cartier comercial si unul de divertisment - CityPlace si Clematis Street District. Aceste cartiere vibrante ale orasului sunt pline cu magazine, cluburi de noapte la moda, buticuri de elita, si restaurante rafinate. Cand soarele apune la West Palm Beach, va puteti rasfata cu cele mai multe gusturi la lumina lumanarilor intr-unul din numeroasele restaurante minunate.

Daca sunteti interesat de teatru si de artele spectacolului, Raymond F. Kravis Center este locatia recomandata pentru a petrece o seara. Pentru pasionatii de muzeu, trebuie sa stiti ca Norton Museum of Art ofera o colectie de renume mondial de arta europeana, americana si chinezeasca.

West Palm Beach