Informatii utile West Palm Beach

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

West Palm Beach este recunoscuta pentru


plaja
shopping
restaurante

Cand este indicat sa vizitati orasul West Palm Beach

Clima este clasificata ca subtropicala. Cele mai bune perioade pentru a vizita West Palm Beach sunt lunile aprilie si mai. Veti fi intampinati de temperaturi de aproximativ 22-28 °C si locuri mai putin aglomerate. Familiile vor inunda zona in timpul verii, iar uraganele pot urma in toamna. Iarna este spectaculoasa in acest oras, insa preturile de cazare si servicii cresc.

Temperaturi medii lunare in West Palm Beach, America

Ce sa luati in bagaj

In West Palm Beach trebuie sa va imbracati confortabil; adaugati in bagaj haine care sa va permita sa fiti pregatit pentru zile calde. Bagajul dumneavoastra trebuie sa contina, de asemenea, articole de toaleta si consumabile medicale. Aparatul foto si multe baterii de schimb va vor ajuta sa imortalizati cele mai frumoase momente ale sejurului.

Transportul in West Palm Beach

Cel mai simplu mod de a vizita West Palm Beach este cu masina. Taxiurile sunt, in general, scumpe, dar disponibile in aproape orice moment si loc. Compania Palm Tran deserveste orasul cu autobuzul.

Shopping in West Palm Beach

Pregatiti-va pentru a da frau liber pasiunii pentru cumparaturi! Fie ca sunteti in cautarea celor mai recente tendinte sau a unor produse de arta, West Palm Beach este Mecca cumparaturilor in Florida de Sud. Veti gasi aici tot ceea ce va doriti in materie de cumparaturi; in plus orasul oferind cafenele si restaurante fermecatoare.

West Palm Beach