Cum se ajunge in Andorra La Vella

Calatoria cu avionul in Andorra la Vella

Nu exista cursa direct de la Bucuresti la Andorra La Vella. Trebuie sa ajungeti mai intai la Barcelona. Sunt destul de multe curse pe ruta asta. Cea mai ieftina ramane cea efectuata cu companiile low cost, bineinteles, cu 280 euro sunteti la Barcelona in 3 ore si 15 minute. Pentru turistii mai pretentiosi, exista varianta Tarom, cursa directa pana la Barcelona, 3 ore si 20 minute, in jur de 335 euro. De la Barcelona la Andorra se ajunge usor intr-un timp relativ scurt. Exista doua linii de autobuz care au statie la iesirea din aeroport,  Novatel si Direct Bus. Au plecari din doua in doua ore, iar drumul pana la Andora la Vella dureaza 3 ore si 15 minute, un bilet costa 31 euro/pers. Exista si limita pentru bagaje, maximum 20 kg.

Calatoria cu trenul in Andorra la Vella

Desi poate fi o calatorie interesanta pentru turistii care nu au foarte multe bagaje si prefera calatoriile cu trenul in locul celor cu avionul, trebuie spus ca se poate ajunge de la Bucuresti la Andorra la Vella cu trenul, pe un traseu, nu neaparat complicat, dar sa tineti cont ca aceasta calatorie este una destul de lunga. Trebuie sa va achizitionati din timp bilete pentru ca o sa traversati mai multe orase pana la destinatia finala. Partea buna este ca puteti vizita mai multe localitati. Bineinteles, peisajele sunt foarte interesante. In principiu, ar trebui sa plecati din Bucuresti spre Budapesta, de aici schimbati spre Venetia -  Milano – Barcelona. Nu exista tren care sa faca legatura intre Barcelona si Andorra la Vella, dar puteti apela la autobuzele companiilor Novatel sau Directbus.

Calatoria cu masina in Andorra la Vella

Bucuresti – Arad – Budapesta – Viena – Graz – Milano - Monte Carlo – Nice – Marsilia –Montpellier – Nimes – Callela – Barcelona - Andorra. Un drum lung de cca 1750 km, cam 33 de ore de condus. Intre Barcelona si Andorra la Vella sunt aproximativ 130 km. pentru aceasta calatorie trebuie sa aveti in vedere si taxele de drum. In Ungaria 5.90 euro/ vigneta valabila pe minim 4 zile, la care se mai adauga taxele de drum in Franta care sunt destul de mari, depasesc 30 de euro, in Spania, 10 euro.