Ghid turistic La Massana

Recomandat pentru: arhitectura, cladiri istorice, lacasuri de cult, situri religioase

Despre La Massana

La Massana se afla la o distanta de 5 km de Andorra la Vella, la o altitudine de 1240 m, fiind incadrata intre doua dintre cele mai inalte varfuri din Andorra. Aici puteti admira casele vechi pierdute printre cladirile noi construite, ceea ce rezulta un amestec inedit intre traditie si modernitate.

Se pare ca in ultimii ani, numarul turistilor a crescut, venind nu numai din localitatile apropiate ci si din orase indepartate. In centrul istoric se gaseste o biserica romanesca cu un acoperis piramidal si o clopotnita eleganta. Interiorul bisericii unde gasiti obiecte din fier forjat este dominat de un altar baroc.

La Massana are si o serie de obiective turistice ce ar putea sa intereseze pe fiecare vizitator, dupa cum urmeaza, Biserica Sant Iscle si Santa Victoria este pozitionata in partea veche a orasului, initial avand o constructie in stil romanesc.
Climent de Pal a fost fondata in secolul al XII-lea. Aceasta este o biserica romanesca din satul Pal. O alta atractie turistica este clopotnita lombarda romanesca.

In ceea ce priveste cazarea in La Massana, exista cateva hoteluri variate. Hotelul Rutllan 4 * ofera urmatoarele facilitati: parcare, restaurant, bar, lift, facilitati pentru persoanele cu handicap, sauna, teren de golf, jacuzzi, biliard, scoala de ski, spalatorie, mic dejun in camera, serviciu de calcat imbracaminte, accesul este gratuit la internet wireless. Hotelul Marco Polo 3 * este plasat chiar langa aria de schi. Hotel cu 122 de camere fiind frumos amenajate cu diverse dotari. Facilitatile hotelului sunt urmatoarele : Centru Spa, piscina, TV, internet, parcare, telefon, internet si altele. Pe langa cele doua hoteluri prezentate mai sus, exista si Hotel Abba Xalet Suites 4 *, Hotel Husa Patagonia 3 *, Hotel Font 2 *, Hotel Magic La Massa 4 *.

Top obiective turistice La Massana

Biserica Sfantul Iscle si Sfanta Victoria din La Massana
Biserica Sfantul Iscle si Sfanta Victoria din La Massana

Biserica Sfantul Iscle si Sfanta Victoria este situata in partea veche a orasului Masana, chiar in Piata del Poble, in centrul Masanei. In prezent ea este...

La Massana