Ghid turistic Santa Coloma

Recomandat pentru: atractii inedite, simbol turistic, alte atractii

Despre Santa Coloma

Santa Coloma este un mic orasel din Andorra si nu trebuie confundat cu asezamantul din Spania ce poarta acelasi nume. El este localizat la aproximativ foarte aproape de Valira River. In vest se invecineaza cu orasele montane Aixas, Bixessari, Canolich din Andorra si Os de Civis din Spania. De asemenea, Santa Coloma este la doar doi kilometri de capitala Andorra la Vella, fiind o destinatie impresionanta si foarte cunoscuta pentru sporturile de iarna.

Daca vrei sa mergi la cumparaturi, poti face acest lucru printr-o excursie de o zi in capitala care se afla aproape de Santa Coloma. Andorra la Vella are numeroase magazine de unde poti achizitiona orice, de la cadouri si suveniruri pana la obiecte de uz necesar. Capitala este cunoscuta pentru magazinele sale cu bijuterii foarte fine. Poti de asemenea sa cumperi si electrocasnice foarte bune si la preturi acceptabile, dar si accesorii si haine. Chiar daca nu planuiesti sa schiezi in Santa Coloma, cu siguranta un sejur aici te va impresiona si iti vei dori sa vii din nou, intrucat peisajele sunt superbe. Partiile iarna sunt insa foarte bine intretinute si puteti sa inchiriati schiuri, daca nu le aveti pe ale dumneavoastra. Noaptea, orasul este foarte viu, distractia fiind in toi pana la venirea zorilor. Exista aici numeroase baruri si cluburi deschise pana dimineata devreme.

Desi nu are dimensiuni foarte mari, in Santa Coloma exista numeroase hoteluri pentru care va puteti face rezervari din timp. Istoria se impleteste frumos cu prezentul si modernul, asa ca indiferent ce veti alege sa faceti, Santa Coloma este un loc superb pentru o destinatie de vacanta.

Top obiective turistice Santa Coloma

Podul Margineda din Santa Coloma
Podul Margineda din Santa Coloma

Probabil ca cea mai interesanta atractie turistica din orasul Santa Coloma din Andorra o reprezinta Podul Margineda, un pod care a fost construit in timpul...

Santa Coloma