Cum se ajunge in Birmingham

Metode directe de a ajunge dintr-un oras din Romania in Birmingham nu exista. Cu toate acestea, aveti diferite modalitati de a ajunge la destinatie.

Calatoria cu avionul la Birmingham

Daca alegeti cea mai rapida modalitate de calatorie, aveti zboruri din care puteti alege. Prin intermediul companiei Swiss Air puteti lua un zbor Bucuresti – Birmingham facand escala in Zurich, insa ajungeti la destinatie in mai mult de 19 ore. Compania germana Lufthansa va pune la dispozitie un zbor cu aceeasi destinatie, dar cu escala in Frankfurt. Astfel, timpul in care ajungeti in Birmingham este de 6 ore si 40 de minute. De asemenea, puteti opta pentru un zbor direct din Romania la Londra, de unde sa ajungeti ulterior in Birmingham.

Calatoria cu trenul la Birmingham

Pentru a ajunge din Romania in Regatul Unit cu trenul, exista ruta Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sighisoara-Budapesta-Viena-Linz-Salzburg-Munich-Saarbrucken-Paris-Lille-Londra. De acolo puteti lua un alt tren spre Birmingham. Drumul poate fi destul de obositor, insa acest lucru poate fi uitat datorita frumusetii peisajelor pe care le veti vedea in timpul calatoriei. In cazul in care va intrebati daca acesta optiune este mai scumpa sau daca va trebui sa schimbati trenul de mai multe ori, raspunsul este afirmativ in ambele cazuri.

Aveti si o a treia optiune. Puteti calatori cu avionul pana la Londra, iar de la Londra sa luati un tren spre Birmingham.