Informatii utile Birmingham

Date generale


Moneda: Lira sterlina (GBP)
Limba oficiala: Galeza, Engleza
Fus orar: GMT 00:00

Birmingham este recunoscuta pentru


cultura
muzee
situri religioase
plimbari in aer liber
arhitectura
arta

Cand este indicat sa veniti in vacanta in Birmingham

Birminghamul are cate ceva de oferit in orice zi a anului, insa daca nu va place vremea mohorata si ploaia, cel mai bine ar fi sa veniti vara. De asemenea, pe timpul verii sunt organizate mai multe evenimente, festivaluri, cu alte cuvinte, este perioada cea mai indicata pentru o vacanta in Birmingham.

Temperaturi medii lunare in Birmingham, Anglia

Ce sa luati in bagaj

Nu uitati aparatul de fotografiat. Orasul ascunde cateva locuri superbe, pe care nu stiti cand le veti revizita. De asemenea, oriunde ati merge in Marea Britanie, sa nu aveti o umbrela cu dumneavoastra nu e o idee buna. O ploaie va poate surprinde si in zilele aparent senine. Iar daca vizitati orasul vara, nu faceti economie de spatiu si luati-va si cateva bluze cu maneca lunga, mai ales seara poate fi destul de racoroasa.

Buget de vacanta in Birmingham

Fie ca alegeti sa mergeti prin orasul cu tramvaiul, autobuzul, trenul din oras, taxiul sau alt mijloc de transport, veti avea nevoie de cateva zeci de lire pentru transport. De asemenea, nu uitati inca alte cateva zeci de lire pentru intrarile la obiectivele turistice pe care doriti sa le vizitati.