Cum se ajunge in Bristol

Chiar daca nu este un oras mare, Bristol beneficiaza de un aeroport international, iar cu trenul se poate ajunge aici din aproape orice colt al Marii Britanii.

Calatoria cu avionul la Bristol

Nu exista nicio companie aeriana care sa lege orasul Bucuresti de Bristol, prin urmare, nu puteti beneficia de un zbor direct. Cu toate acestea, AirFrance va pune la dispozitie un zbor cu escala in Paris, prin intermediul caruia veti ajunge la destinate in 16 ore si 45 de minute. Tarom si Brussels Airlanes pot reduce acest timp la 5 ore si 45 de minute, cu un zbor ce are escala in Bruxelles. O a treia optiune va este oferita de compania KLM ce va propune un zbor cu escala in Amsterdam, insa timpul in care ajungeti la destinatie poate depasi 17 ore.

Calatoria cu trenul in Bristol

Pentru a ajunge din Romania in Regatul Unit cu trenul, exista ruta Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sighisoara-Budapesta-Viena-Linz-Salzburg-Munich-Saarbrucken-Paris-Lille-Londra. Din Londra puteti opta pentru un alt tren spre Bristol. Drumul poate fi destul de obositor, insa acest lucru poate fi uitat datorita frumusetii peisajelor pe care le veti vedea pe parcusul calatoriei. In cazul in care va intrebati daca acesta optiune este mai scumpa sau daca va trebui sa schimbati trenul de mai multe ori, raspunsul este afirmativ in ambele cazuri.