Cum se ajunge in Cambridge

Calatoria cu avionul la Cambridge

Printre companiile care opereaza din Bucuresti catre Londra, amintim: Blue Air, Tarom, British Airways.

National Express deserveste regiunea cu plecare de la autogara Victoria Coach Station din Londra. Durata medie a curselor: peste 2 ore pana in Bury St. Edmunds, 2 ore pana in Cambridge. Autobuzele firmei First deservesc o parte din regiune. Cea mai mare firma de autobuze este Stagecoach. La numarul de telefon Traveline se pot obtine informatii despre transportul public in comun.

Biletele FirstTourist (disponibile in autobuz) ale firmei First ofera posibilitatea unui numar nelimitat de curse pe parcursul unei zile, in toata reteaua, pentru 9 £. Un abonament pentru o familie de doi parinti si doi copii costa 20 £. Stagecoach ofera bilete Megarider (5 £) care permit efectuarea unui numar nelimitat de calatorii timp de sapte zile in Cambridge.

Calatoria cu masina la Cambridge

Din Londra in Cambridge (87 km) se circula pe autostrada M11.

Calatoria cu trenul la Cambridge

Intreaga regiune este deservita de curse de trenuri cu pornire din Londra de la gara de pe Liverpool Street. In plus, exista curse pentru Cambridge din King's Cross Station. Pentru informatii complete despre cursele de trenuri din estul Angliei sunati la National Rail Enquiries. Durata medie a curselor este de 50-90 de minute pana in Cambridge.