Informatii utile Cambridge

Date generale


Moneda: Lira sterlina (GBP)
Limba oficiala: Galeza, Engleza
Fus orar: GMT 00:00

Cambridge este recunoscuta pentru


cultura
arhitectura
cladiri administrative
situri religioase
lacasuri de cult
muzee

Cand este indicat sa vizitati orasul Cambridge

Cambridge este un oras ce poate fi vizitat tot timpul anului, majoritatea atractiilor sale netinand cont de vreme. Turistii prefera sa viziteze Cambridge vara, cand temperaturile sunt mai ridicate. In Cambridge este intotdeauna mai frumos cand este soare, insa datorita climatului, acesta nu poate fi garantat niciodata.

Temperaturi medii lunare in Cambridge, Anglia

In cazul in care doriti sa veniti aici pentru a vedea numeroasele colegii, este bine sa tineti seama ca orarul vizitelor publice difera de la colegiu la colegiu, in functie de perioada anului, asa incat este bine sa sunati sau sa verificati la biroul turistic. Colegiile se inchid in perioada sesiunii principale, de la sfarsitul lunii mai pana la jumatatea lunii iunie. Semestrele se succed in general din octombrie pana in decembrie, din ianuarie pana in martie si din aprilie pana in iunie. Vacanta de vara tine din iulie pana in septembrie.

Ce sa luati in bagaj

In Cambridge poate ploua frecvent si pe timpul verii, asa ca va recomandam sa veniti pregatiti cu haine impermeabila si umbrela. In cazul in care hotarati sa petreceti un sejur in acest oras, iarna, va recomandam sa va puneti in bagaj haine care sa va protejeze de frig. Nu uitati camera de fotografiat pentru a imortaliza cele mai frumoase momente ale vacantei si obiectivele turistice deosebite.

Buget de vacanta in Cambridge

In Cambridge, cafenelele, magazinele si puburile mai mici s-ar putea sa accepte numai cash, asa ca trebuie sa aveti in permanenta numerar la dvs. In general sunt acceptate Visa si Mastercard/Eurocard dar in majoritatea locurilor se poate plati si cu American Express, Diners Club si altele.