Informatii utile Canterbury

Date generale


Moneda: Lira sterlina (GBP)
Limba oficiala: Galeza, Engleza
Fus orar: GMT 00:00

Canterbury este recunoscuta pentru


istorie
situri religioase
muzee
cultura
lacasuri de cult
puncte de interes

Cand este indicat sa mergeti in vacanta in Canterbury

Majoritatea castelelor si resedintelor private sunt deschise numai intre lunile aprilie si septembrie sau octombrie, asa ca cel mai bine este sa vizitati primavara, vara sau la inceputul toamnei. Daca nu reusiti, minunatele parcuri ce inconjoara casele-muzeu sunt adesea deschise pentru vizitatori tot timpul anului. In Canterbury evitati sa mergeti in luna august, duminica sau de sarbatorile nationale, daca nu va place aglomeratia.

Temperaturi medii lunare in Canterbury, Anglia

Ce sa luati in bagaj

Imbracamintea pe care o veti lua in bagajul dumneavoastra, depinde foarte mult de momentul din an ales pentru sejur, insa nu trebuie sa lipseasca hainele care sa va protejeze de eventualele ploi. Nu uitati camera foto, pentru a surprinde frumusetea obiectivelor turistice si a momentelor unice din acest sejur.

Buget de vacanta in Canterbury

Costurile implicate cu cazarea pentru 2 persoane, camera dubla standard, in plin sezon, sunt dupa cum urmeaza: pretul pentru 5 stele este de peste 160 £, pretul pentru 4 stele este 120-160 £, pretul pentru 3 stele este de 90-119 £, pretul pentru 2 stele este de 60-89 £, pretul pentru o stea este sub 60 £. Preturile includ TVA, dar nici o masa sau, daca acest lucru este precizat, includ mic dejun continental, plan pentru micul dejun, cu mic dejun complet sau plan american modificat, cu mic dejun si cina.

Pentru restaurante, preturile sunt indicate pentru felul principal, la cina: restaurant de 5 stele va trebui sa platiti peste 22 £, pretul pentru 4 stele este 18-22 £, pretul pentru 3 stele este de 13-17 £, pretul pentru 2 stele este de 7-12 £, pretul pentru o stea este sub 7 £.