Cum se ajunge in Coventry

Aeroportul din Coventry nu mai este functional din noiembrie 2008, ceea ce face ca o cursa directa Bucuresti – Coventry sa fie inexistenta.

Calatoria cu avionul la Coventry

Daca alegeti sa calatoriti cu avionul, principala dumneavoastra optiune este sa zburati pana la Londra si mai apoi sa ajungeti in Coventry. Principalele companii aeriene care efectueaza zboruri Bucuresti – Londra sunt British Airwaves si Tarom. Pretul unui bilet la aceste companii este destul de piperat, trecand de 450 de euro, insa puteti intra in posesia unui bilet low cost care nu costa mai mult de 100 de euro. Zborul dureaza aproximativ 3 ore, insa trebuie sa tineti cont de fusul orar, Londra fiind cu 2 ore in urma noastra.

Calatoria cu trenul la Coventry

Pentru a ajunge din Romania in Regatul Unit cu trenul, exista ruta Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sighisoara-Budapesta-Viena-Linz-Salzburg-Munich-Saarbrucken-Paris-Lille-Londra. De acolo puteti lua un alt tren spre Coventry. Drumul poate fi destul de obositor, insa acest lucru poate fi uitat datorita frumusetii peisajelor pe care le veti vedea in timpul calatoriei. In cazul in care va intrebati daca acesta optiune este mai scumpa sau daca va trebui sa schimbati trenul de mai multe ori, raspunsul este afirmativ in ambele cazuri.