Informatii utile Coventry

Date generale


Moneda: Lira sterlina (GBP)
Limba oficiala: Galeza, Engleza
Fus orar: GMT 00:00

Coventry este recunoscuta pentru


situri religioase
muzee
puncte de interes
atractii inedite
lacasuri de cult
atractii turistice

Cand este indicat sa vizitati Coventry

Din cauza climei, vremea este destul de mohorata pe tot parcursul anului, ceea ce face vara anotimpul cel mai potrivit de a vizita orasul. De asemenea, luna mai poate fi destul de primitoare, dar orasul are multe de oferit in orice perioada.

Temperaturi medii lunare in Coventry, Anglia

Ce sa luati in bagaj

Ca in orice alt oras din Marea Britanie, aici poate ploua oricand, asa ca umbrela este indispensabila aici. Mai mult, chiar daca vizitati orasul vara, serile pot fi destul de reci, din cauza climei, asa ca nu ezitati sa va luati cu dumneavoastra cateva perechi de pantaloni lungi si poate cateva bluze si hanorace.

Buget de vacanta in Coventry

Chiar si transportul in comun in Londra poate fi destul de scump, iar taxiurile au preturi de-a dreptul usturatoare, asa ca trebuie sa aveti macar cateva zeci de lire pentru transport. Nici o masa la restaurant nu este tocmai ieftina, asa ca salvati-va si 100 de lire cel putin pentru mancare.

Magazine si piete in Coventry

In Coventry exista o varietate destul de mare de complexe comerciale, in interiorul sau exteriorul orasului. Cel mai mare si mai important dintre ele este Coventry City Centre. Majoritatea locuitorilor insa isi fac cumparaturile de pe strazile cu magazine tip supermarket, aici gasindu-se de obicei orice va doriti.