Cum se ajunge in Leeds

Din pacate nu exista zboruri directe din Romania catre Leeds, cu atat mai putin trenuri sau autocare, insa aveti de ales dintr-un numar destul de mare de optiuni.

Calatoria cu avionul la Leeds

Majoritatea zborurilor spre Leeds sunt cu doua escale si aveti de ales dintr-un numar destul de mare de optiuni. Compania AirFrance vine cu prima optiune, aceea a unui zbor cu escala in Paris si mai apoi in Amsterdam. Trebuie sa stiti insa ca durata acestei calatorii se intinde pe 24 de ore, durata dintre zboruri fiind foarte mare. Compania germana Lufthansa va ofera un zbor catre Leeds cu escale in Munchen si Bruxelles. Czech Airlines schimba putin ruta, avand prima escala in Praga. Optiunile continua, cu escale in Varsovia si Amsterdam, Frankfurt si Bruxelles, Atena si Amsterdam, Milano si Amsterdam, Viena si Bruxelles, Londra si Belfast, Roma si Amsterdam, Budapesta si Bruxelles. Cea mai simpla optiune v-o pune la dispozitie insa compania olandeza KLM, ce va ofera singurul zbor cu o singura escala, cea in Amsterdam.

Calatoria cu trenul la Leeds

Pentru a ajunge din Romania in Regatul Unit cu trenul, exista ruta Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sighisoara-Budapesta-Viena-Linz-Salzburg-Munich-Saarbrucken-Paris-Lille-Londra. De acolo puteti lua un alt tren spre Leeds. Drumul poate fi destul de obositor, insa acest lucru poate fi uitat datorita frumusetii peisajelor pe care le veti vedea in timpul calatoriei. In cazul in care va intrebati daca acesta optiune este mai scumpa sau daca va trebui sa schimbati trenul de mai multe ori, raspunsul este afirmativ in ambele cazuri.

De asemenea, daca doriti sa combinati aceste doua modalitati de calatorie, puteti  zbura pana la Londra sau Manchester si de acolo sa luati un tren catre Leeds. Mai mult, aceasta optiune va poate costa mai putin, mai ales daca optati pentru un zbor low-cost.