Cum se ajunge in Nottingham

Calatoria cu avionul la Nottingham

Nottingham are propriul aeroport, Nottingham Internatinal Airport, insa niciun avion nu ajunge din Romania pe acest aeroport, motiv pentru care ar trebui sa ajungeti prima data in aeroportul East Midlands, iar de acolo sa calatoriti cu autocarul spre oras. Catre acest aeroport exista mai multe rute, insa toate au cel putin o escala, altele chiar doua. Czech Airlins va ofera un zbor cu doua escale, una la Praga si una la Bruxelles. Brussels Airlines va ofera o alta alternativa, de data aceasta doar cu o escala la Bruxelles. Compania germana Luftansa are o ruta cu o escala la Munchen si din nou, la Bruxelles. Alte oferte vin de la alte companii aeriene europene, care au a doua escala intotdeauna Bruxelles, dar prima escala depinde de companie. Austrian Airlines face prima escala in Viena, Swiss Airlines la Zurich, Malev la Budapesta, LOT la Varsovia, si aici se incheie lista.

De la aeroport, pentru a ajunge in oras va trebui sa luati autobuzul pus la dispozitie de catre compania Skylink, ce vine din jumatate in jumatate de ora intre orele 4:00 – 11:00 si din ora in ora intre 11:00 si 4:00. Calatoria dureaza aproximativ 30-40 de minute si costa aproximativ 5£.

Calatoria cu trenul la Nottingham

Pentru a ajunge din Romania in Regatul Unit cu trenul, exista ruta Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sighisoara-Budapesta-Viena-Linz-Salzburg-Munich-Saarbrucken-Paris-Lille-Londra. De acolo puteti lua un alt tren spre Nottingham.