Informatii utile Plymouth (GB)

Date generale


Moneda: Lira sterlina (GBP)
Limba oficiala: Galeza, Engleza
Fus orar: GMT 00:00

Plymouth (GB) este recunoscuta pentru


arhitectura
divertisment
cultura
istorie
puncte de interes
plimbari in aer liber

Cand este indicat sa mergeti in vacanta in Plymouth

In iulie si august, traficul sugruma drumurile care duc catre regiunea de vest, plajele sunt coplesite de cei ce doresc sa se bucure de soare, iar statiunile sunt ori efervescente, pline de insufletire, ori insuportabil de aglomerate, depinde de preferintele fiecaruia.

Daca nu puteti veni decat vara, cea mai buna optiune este sa gasiti un hotel mai retras si sa faceti excursii scurte de acolo. Incercati sa evitati sa calatoriti sambata, cand incep sau se termina inchirierile saptamanale

Altfel, toamna si primavara reprezinta perioade foarte bune pentru a scapa de aglomeratie, desi apa poate fi prea rece pentru a inota si adesea bate o briza puternica dinspre ocean. Iarna are farmecul sau, atunci valurile Atlanticului se sparg spectaculos de tarm.

Temperaturi medii lunare in Plymouth, Anglia

Ce sa luati in bagaj

Din bagajul dvs. nu trebuie sa lipseasca hainele potrivite anotimului in care doriti sa veniti aici, si de asemenea, camera foto – pentru a surprinde frumusetea obiectivelor turistice pe care le veti vizita.

Buget de vacanta

Va trebui sa tineti cont ca si aceasta este o zona foarte scumpa. Cea mai ieftina camera pe care o puteti inchiria fiind putin sub 60 lire (o stea, iar un fel principal de mancare, la cina, fiind cu putin sub 7 lire.