Informatii utile Portsmouth

Date generale


Moneda: Lira sterlina (GBP)
Limba oficiala: Galeza, Engleza
Fus orar: GMT 00:00

Portsmouth este recunoscuta pentru


istorie
muzee
puncte de interes
plimbari in aer liber
cladiri istorice
atractii inedite

Cand este indicat sa vizitati orasul Portsmouth

Clima din Portsmouth, este mult mai usoara decat cea a zonelor inconjuratoare, ingheturile de iarna fiind de scurta durata, iar zapezile fiind destul de rare. Temperaturile scad rar cu mult sub punctul de inghe. Portsdown Hill protejeaza orasul de vanturile reci nordice in timpul lunilor de iarna. Temperaturile de vara poate fi mai mari decat in alte cateva orase de coasta din sud, din cauza efectului de caldura urbana. Portsmouth primeste mai mult soare pe an decat cea mai mare din Marea Britanie.Temperatura maxima medie in ianuarie este de 10 °C, cu un minim de 5 °C. Temperatura maxima medie in iulie este de 22 °C, cu un minim de 15 °C. Din cele expuse anterior, rezulta ca Portsmouth poate fi vizitat de turisti in orice perioada a anului, acestia putand sa se bucure de o clima blanda, care permite petrecerea unui sejur deosebit aici.

Temperaturi medii lunare in Portsmouth, Anglia

Ce sa luati in bagaj

Bagajul dumneavoastra trebuie sa contina hainele necesare in functie de perioada in care doriti sa mergeti in vacanta. Nu uitati camera foto pentru a imortaliza frumoasele peisaje si obiectivele deosebit de interesante din acest oras. In cazul in care luati medicamente prescrise de medic, asigurati-va ca ati luat la dumneavoastra o cantitate suficienta pentru intreaga perioada de vacanta.

Buget de vacanta

In functie de gradul de confort pe care il preferati, trebuie sa stiti ca pentru 2 persoane, camera dubla standard, in plin sezon, pretul pentru 5 stele este de peste 150 £, pretul pentru 4 stele este in medie de 130 £, pretul pentru 3 stele este in medie de 100 £, pretul pentru 2 stele in medie de 80 £, pretul pentru o stea este de aproximativ 50 £. Pentru un fel principal la cina intr-un restaurant mediu trebuie sa platiti aproximativ 15 £